Premium hesap adı altında kullanıcı dolandırma
http://www.premiumkenti.com/ İyi günler herkese linkte verdiğim siteden 6 ocak tarihinde premium hesap almış bulunmaktayım.1 ay hediye alana 1 ay hediye edileceği söylenmiştir...Ve cüzi bir miktardı 20 lira bişeydi premium üyelik hediyem verilmedi üstüne sitede banlamışlar biraz bilgisayar mühendisliği öğrencisi olmam birazda meraktan üye olmuştum; benim danışmak istediğim bu tür sitelere kapanmaları için dava açabilir miyiz? birçok kullanıcısından illegal olmayan adult vs hızlı indirme sitelerinin premium hesaplarını dağıtarak para toplamaktalar ve birçok kullanıcıyı mağdur etmektedirler...Çoğu vatandaşımızda küçük bir miktar olduğu için önemsememektedir 5 lira 10 lira nolur ki demekte bu tür paylaşımlar yapan bir sitenin kapanmasını nasıl sağlayabiliriz? Ben dava açmaya hazırım bu siteye nasıl bir yol izlemem gerekiyor? nasıl bir sonuç çıkar davanın sonunda sizce? teşekkürler
Cevap: Premium hesap adı altında kullanıcı dolandırma
Bu ülkede işte bundan adalet yok şurda bişey soruyoz tennezül edip cevap yazan rica ediyorum kapat bu hesabıda avukat adminim adalet olmayan bi ülkede bende buraya yazıyorum adalet bekliyorum adamlar premium sitede milleti dollandırsın eve telefon ayağına hıyar yollasın herşey olur bu ülkede artık