Üniversite harç paramı geri ödemiyor, ne yapmalıyım?
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Niğde Üniversitesi kamu yönetimi 3. sınıf 2. öğretim öğrencisiyken ilk dönem,açıköğretim fakültesi kamu yönetimi bölümüne yatay geçiş yaptım. Durum yatay geçiş olunca niğde üniversitesinin , yatırmış olduğum 570 tl harcı bana iade etmesi gerekiyor . Niğde Üniversitesi öğrenci işlerini arayıp durumu sorduğumda kendileri baan şu cevabı veriyorlar: ''Yatay geçiş yaptığın üniversite senin evraklarını benden istemezse ve ben senin evraklarını gönderemezsem senin kaydını silemem. Kaydını silemeyincede paranı geri iade edemem.'' demektedir. Açıköğretim fakültesini aradığımda ise onlardan aldığım cevap şu: ''Bizde dosyalama sistemi yoktur, evraklarını isteyemeyiz.'' Tabi bu arada bende hakkım olan 570 tl yi niğde üniversitesinden alamamaktayım. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. hayırlı günler
Cevap: Üniversite harç paramı geri ödemiyor, ne yapmalıyım?
Üniversitenize yazılı olarak müracaat edip yazılı olarak cevap verilmesini isteyin cevaptan bir suret yatay geçiş yaptığınız yere ibraz edip işlem yapılmasını isteyin onların cevabına göre Yök'e ve yargı yoluna müracaat edersiniz derim.
Cevap: Üniversite harç paramı geri ödemiyor, ne yapmalıyım?
teşekkür ederim hocam. hemen pazartesi dediğinizi uygulayacağıum