Annemden kalan hisseli arsa ve dolandırıcılık
merhabalar annemden miras kalma izmir çeşme de 6 kardeşimize arsa kaldı.
Kardeşler ön şufa hakkı kullanmak istemiyor.Hissemi satılığa çıkardım manisa dan bir kişi arsamın hissesini almak istedi araştırmış belediyeden.Bana parayı göndereceğini ve satış işlemler için gelemeyeceğini benim noterden satış vaadi yapmamı istedi ben de parayı alıp notere gittim ve noter alıcı olmadan satış vaadi yapılamaz dedi sadece cekalet olur dedi ben de aradım durumu anlattım tamam vekalet olsun eşimin adına gönder dedi.Vekalette hisseli arsa için tüm yetkiyi verdim kendisine şimdi de beni dolandırdın diyor vekaleti de kendisine aps ile gönderdim ulaştı.Bu vekalet ile olmaz diyor ben de vekalete satış vaadi diye yazıyor eşiniz size satış vaadi ile satsın dedim ve hissemi başka kimseye satmadım tapuda da aynı duruyor şimdi bu durumda bu şahıs bana dolandırıcılıktan dava açacağını şikayet edeceğini söylüyor bu durumda bende ifademi verip noterden verdiğim vekaletin fotokopisini sunsam bana ceza çıkar mı teşekkürler
Cevap: annemden kalan hisseli arsa ve dolandırıcılık
saygıdeğer site yöneticileri yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler
Cevap: annemden kalan hisseli arsa ve dolandırıcılık
saygıdeğer site yöneticileri yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler inanın üç gündür her gün bakıyorum heyecanla cevaplarınıza tekrar teşekkürler iyi çalışmalar
Cevap: Annemden kalan hisseli arsa ve dolandırıcılık
Arsa payınız hala üzerinizde ise, Tapusunu alması için noterden ihtarname göndermeniz uygun olur kanaatindeyim.