İş Yerimden Çıkış Verdiler
13.04.2013 tarihinde işe başladım. 30.09.2013 tarihinde çıkış verilip tekrar 01.10.2013 tarihinde işe girişimiz yapıldı.
İşe giriş yaparken bize istifa dilekçesi yazdırdılar. " ...... tarihleri arasında kendi isteğimle işten ayrılıyorum tüm maddi manevi haklarımı aldım. Hiç bir hak talep etmiyorum. " gibisinden bir dilekçe yazdırıp imzalattılar.. Fakat tarih kısmına boş bıraktırdılar benim bir arkadasıma 7 şubatta çıkış verdiler fakat 31 ocak olarak dilekçeye kendileri tarih atmışlar. Benim çıkışım ise dün verildi banada 01 şubat olarak çıkış vermişler tarihi dilekçeye kendileri atmışlar işkura başvuru yaptığımızda işsizlik maaşı alamıyoruz. Verdiğimiz dilekçeden dolayı,, davada açamıyoruz dilekçe yüzünden. Dilekçeye başkasının tarih atması evrak üzerinde oynama sahtecilik olmazmı yardımcı olurmusunuz. Tüm haklarımızı alamayacağız yoksa ... Teşekkürler
Cevap: İş Yerimden Çıkış Verdiler
Bu tür "işe girerken" imzalatılan yazıların mahkemelerde ciddiye alınmadığı gibi bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum. dava açamayacağınızı söyleyen kim?
Cevap: İş Yerimden Çıkış Verdiler
KArdeş Avukat Deilim ama benden Sana tavsiye Tamam yazıyı sen Dolduruyorsun ama tarihi baskası atıor ? şimdi sana sunu Diorum adli tıp diye bişi var hakknı savunup mahkemede ise tarihi kendileri attılar delilmi adli tıpda tarihi senin yazıp yazmadıgın ortaya cıkacaktır saygılarımla....