Hacizdeki aracın haczinin düşmesi?
530 gün önce arabam haczedildi ve yedi emin otoparkına çekildi 2013ün temmuz ayında satışa sunuldu fakat alan olmadı arabam hala yedi emin otoparkında beklemekte ve gün geçtükçe otopark borcu eklenmektedir. Bu durumda ne yapmam gerekir. 1 sene satışı gerçekleşmezse arabanın haczi kalkar gibi bi duyum aldım doğrumudur ?
Cevap: Hacizdeki aracın haczinin düşmesi?
Dosyaya satış masrafı olarak bir miktar para yatırılmışsa haciz kalkmaz. Aracın satışını siz de isteyebilirsiniz masraflarını öder satışa çıkarttırırsınız alıcı bulup satın almasını sağlayabilirsiniz.
Şahsi olarak arabanın hacizinin kalkması gibi bir durum söz konusuysa ben aracımın park borcunu ödeyip aracı geri almayı tercih ederim satış masrafı olarak bir para yatırılıp yatırılmadığını nereden öğrenebilirim
İcra dairesine gidip dosyanızı çıkartırırsınız haczin düşüp düşmediği sorarsınız.
bana acıl cvp verebılırmısınz ............................NE YAPMAM LAZMM
EŞİme nafaka davasi acti adli yardim istedim dha verilmedii tekrar istesem olurmu nafaka davasi 400 verildi onlem 5 aydr alamiyorum haciz davasi actm alabilirmiyim artik ayrica 1 kere davaya grmedigim icin davayi kapatmislar onuda tekrar actimm yardimci olurmusunuz lutfen bana ulasinn
Cevap: bana acıl cvp verebılırmısınz ............................NE YAPMAM LAZMM
Eşinizin maaşı ya da geliri varsa haczedilir alırsınız yoksa ve ödemezse şikayet edersiniz hapis cezası verirler ödemek zorunda kalır. Baroya gidip adli yardım talebinizin akıbetini öğrenin önce red mi etmişler evrak mı eksik nedir durum ona göre bir karar verirsiniz.