Yargıtayda dosyam hakkında
yargıtayda benim dosyam var 14.bölüm CBS ve dosya yargıtayda yaklaşık 2 yıldır arşivde idi 6-7 gün önce ceza dairesine ulaştı kayıt edildi sonra arşivde yazdı 2 gün de arşivde durdu şimdi ise ön incelemede yazıyor sizce benim dosyam incelemeyemi alındı. sizin engin bilgilerinizle benim dosyam ne durumda ne zaman sonuçlanır yardımcı olabilirmisiniz
Cevap: Yargıtayda dosyam hakkında
yeni üye oldum bilmiyorum konuyu yanlış yerde açmış olabilirim onun için özür dilerim ama acil cevap bekliyorum
Cevap: Yargıtayda dosyam hakkında
Alıntı:
Selçuk Selçuk rumuzlu üyeden alıntı
yargıtayda benim dosyam var 14.bölüm CBS ve dosya yargıtayda yaklaşık 2 yıldır arşivde idi 6-7 gün önce ceza dairesine ulaştı kayıt edildi sonra arşivde yazdı 2 gün de arşivde durdu şimdi ise ön incelemede yazıyor sizce benim dosyam incelemeyemi alındı. sizin engin bilgilerinizle benim dosyam ne durumda ne zaman sonuçlanır yardımcı olabilirmisiniz
Dosyanız ön inceleme geçer eksikler fazlalıklar bakılır ondan sonra Yargıtay hakimlerince karar verilir.Ön incelemeye geldi ise yakın zamanda karara çıkar hiç kimse kesin şu zaman sonuçlanır diyemez.