Cevap: facebook mesajları
Medeni bir şekilde arkadaşlık teklif etmenin herhangi bir kanuna aykırı yönü yoktur. Hakaret, tehdit vs. olmadıkça bu sizin için sorun olmaz.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Medeni bir şekilde arkadaşlık teklif etmenin herhangi bir kanuna aykırı yönü yoktur. Hakaret, tehdit vs. olmadıkça bu sizin için sorun olmaz.
benzer bi konuda suç denmiş.. iyice korkmaya başladım..:(
konuma cevap veren tek kişi siz oldugunuz için sizi rahatsız etmek zorunda kaldım kbkmayın..bana daha detaylı bilgi verebilirmisiniz..bu forumda başka bi konuda facede arkadaşlık teklif etmek konuşmak istemek suç denmiş :(
https://www.hukuki.net/showthread.php...ildim&p=502160
- - - Updated - - -
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
konuma cevap veren tek kişi siz oldugunuz için sizi rahatsız etmek zorunda kaldım kbkmayın..bana daha detaylı bilgi verebilirmisiniz..bu forumda başka bi konuda facede arkadaşlık teklif etmek konuşmak istemek suç denmiş :(
https://www.hukuki.net/showthread.php?110503-Facebooktan-selam-verdim-diye-savciliga-sikayet-edildim&p=502160
- - - Updated - - -
ne olur düşüncelerinizi yazın arkadaşlar artık gecelerime uyku girmiyor :( 45 gündür böleyim
Sizin beyan ettiğiniz kelimeler ile diğer konudaki mesajlar aynı değil. Sevişelim mi diye sormuş adam.
Cinsel Taciz suçuna girer 105/1 den yargılanır. Sizin beyanlarınız doğruysa hiçbir sıkıntı çıkacağını sanmam.
Bir daha iletişime geçmemenizi sağlamak için bir korunma cümlesi olarak algıladım.
İletişime geçmeyin ve (anlatınız gibi ise) kafanızdan da ceza alma kaygısını silin, yaşamınıza akın...
Alıntı:
İsmail Arslan rumuzlu üyeden alıntı
Bir daha iletişime geçmemenizi sağlamak için bir korunma cümlesi olarak algıladım.
İletişime geçmeyin ve (anlatınız gibi ise) kafanızdan da ceza alma kaygısını silin, yaşamınıza akın...
evet anlattıgım gibi..aynı okuldan bi kıza tanışmak istediğimi söledim..önce konuştu sonra yazmadı..ondan sonra 2 defa biraz knuşabilirmiyiz yazdım sadece. başka bişi yok.çıktı savcılığa vericem dedi..bende korktum haliyle .. 2 ay oldu ses seda yok
Evet ismail arkadaşımız dediğini gibi ona katılıyorum bir daha rahatsızlık vermemeniz için söylemiştir sizde bir daha görüşmeyi kesin
Size ne şekilde cevap verilmesini istiyorsunuz? "Savcılık bilgileriniz kontrol edildi, hakkınızda herhangi bir şikayette bulunulmamış" gibi bir yanıt istiyorsanız, bunu biz sağlayamayız, kendiniz bulunduğunuz şehirdeki Savcılık Kalemi'ne gidip kendiniz kontrol etmelisiniz.
''Yada Sizi araştırdık adli siciliniz temizdir sayın iyi üye ''