Merhaba, bir firma ile aramızda reklam ve yer sağlayıcılığı sözleşmesi yapıcağız. Noter'e gerek olmadığını biliyorum. Sözleşme yaptıktan sonra maliyeye bildirim yapılcak. Bu sözleşmeye kimlik fotokopisi koymak gerekir mi ?
Teşekkürler.
Printable View
Merhaba, bir firma ile aramızda reklam ve yer sağlayıcılığı sözleşmesi yapıcağız. Noter'e gerek olmadığını biliyorum. Sözleşme yaptıktan sonra maliyeye bildirim yapılcak. Bu sözleşmeye kimlik fotokopisi koymak gerekir mi ?
Teşekkürler.
Sözleşmeye kimlik fotokopisi eklenme mecburiyet yoktur kimlik bilgilerini sözleşmede belirtseniz iyi olur. Maliyeya yapılacak bildirimde talep ederlerse eklersiniz.
Engin Bey yanıtınız için ve değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Son bir şey daha sormak istiyorum ben sözleşmeyi imzalayıp tarattıktan sonra karşı tarafa mail atsam oda imzalayıp bana posta yolu ile gönderse hukuki bir sorun olur mu? Neticede benim imzam ıslak olmayacak fakat kendi imzamı inkar etmem zaten.
Teşekkürler.
- - - Updated - - -
Engin Bey yanıtınız için ve değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Son bir şey daha sormak istiyorum ben sözleşmeyi imzalayıp tarattıktan sonra karşı tarafa mail atsam oda imzalayıp bana posta yolu ile gönderse hukuki bir sorun olur mu? Neticede benim imzam ıslak olmayacak fakat kendi imzamı inkar etmem zaten.
Teşekkürler.
Siz yazıcıdan alıp imzalayın, onu kargo ile yollayın.
Ayrıca e-posta ile imzasız olarak yollayın, karşı taraf da yazıcıdan alıp imzalasın ve size kargo ile yollasın.
Her ikiniz de kargodan gelen sözleşmelere de imza atın
Böylece ikinizde de ıslak imzalı sözleşmeler olur. Hiç vakit de kaybetmeden.
Benim imzam islak olmasa bir sorun olur mu peki?
Sizin açınızdan olmaz. Karşı taraf kabul ediyorsa sorun yok :)
Sonuçta karşı tarafın ıslak imzası olan bir evrak sizin elinizde. Siz istediğiniz zaman kendi ıslak imzanızı onun üstüne atabilirsiniz. Karşı taraftaki sözleşme ise karşı tarafın sorunu. Sizin değil.