Cevap: Paypal eksi bakiye
Paypal resolution center yani ihtilaf merkezine gerekli açıklamayı yapmazsanız hem hesabınızı dondururlar ve hem de kredi kartınızdan iade çekerler. Üstüne üstlük Ebay ve iştiraklarında alışveriş yaptırmazlar.
Merhaba aynı sorun bendede var eksi bakiyeyi düzeltmeksek ne oluyor siz yazalı çok olmuş icra ile alıyorlarmı eksi bakiyeyi ne olur yardım edin.cvblarınız için şimdiden tşk ederim.
Eksi bakiyeyi icra ile almıyorlar. Ancak tekrar paypal kullanamazsınız. Sorunu çözmeniz gerekir. Eğer ürünü kargo ile gönderdiyseniz kargo takip numarasını ve belgeleri paypala gönderin. Bakiyeniz geri düzelir.
Hocam merhabalar;
Benim de bu konuda bir sorum olacak ancak biraz farklı. Şöyle ki;
6 ay önce Ebay üzerinden Güney Afrika'lı birine saat satışı yaptım. Daha sonra bu kişi saat sahte diye case açtı ve o kişi case'e belge dahi göstermeden paypal beni haksız bularak hesabımı (-)'ye düşürdü. Saat ikinci el olduğundan fatura da ibraz edemiyorum. Sorum şudur ki 6 ay geçti ve haber yok. Paypal'ın kendi kafasına göre alışveriş yapan insanlar arasında mahkeme kurup birilerini haklı yada haksız bulmasının T.C. yasalarında bir karşılığı var mıdır ? Paypal bu parayı haciz yoluyla alabilir mi ?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler...
Alıntı:
Bigslar rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba paypal üzerinden bir kaç alışverişim oldu kendimde yurtdışından ürün falan getirtiyordum.
Ancak bir kaç kişi bana hak talebinde bulunmuş ve paralarını geri almışlar. Tabi ben hesaba para yatar yatmaz banka ile çektiğimden dolayı eksi ye düşmüş bakiyem.
Bu benim için bir sorun yaratır mı? ben ürünleri gönderdim ve ellerine geçti ancak paypal beni dinlemedi.
bunu daha önce yaşamış var mı?
Merhabalar, paypal hakkındaki durumunuzu gördüm.
Sizinle aynı durumdayım ve benim de meblam -8000 de şu an.Henüz itiraz sürem dahi dolmadı ancak onları için yetersiz kalacağını tahmin ediyor olsam da bir itirazda bulunacağım.Sizce nasıl davranmalıyız bu konuda ?
Size herhangi bir yaptırım oldu mu ?
Eğer mesajımı görürseniz görüşmeyi ve bu konuda bilgi alışverişi yapmayı çok isterim.Kısa mesajla iletişim bilgileirimi yollayacaktım fakat 30 mesaj sınırı varmış.Buradan yazın ben size ulaşırım.
Görüşmek üzere...