ben ögretmenim tarafından vacagımdan vuruldum. hoca ilk mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.
ve yaklaşık 5 aydır bana mahkemeden hiçbir kağıt gelmedi. ne olacagını bilmiyorum ve hiçbir ceza almamış olmamasına şaşırıyorum.
Printable View
ben ögretmenim tarafından vacagımdan vuruldum. hoca ilk mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.
ve yaklaşık 5 aydır bana mahkemeden hiçbir kağıt gelmedi. ne olacagını bilmiyorum ve hiçbir ceza almamış olmamasına şaşırıyorum.
daha önce bir kaç kez tartışmıştık. ben başka okula gitmek istedim ve şikayetçi oldum. bana bunun hesabını soracagını söylemişti.Alıntı:
Bozkurt18;Öğretmenın seni neden vurdu,?
Ekleyen: Av.Duygu Tekay - 15/06/2006 : 15:44:32
kız arkadaşımla buluşmaya giderken karşılaştık tartıştık ve vuruldum.
hocam dosyayı kendi imkanlarımla nasıl bulurum. avukat tutacak param yokAlıntı:
Dosyasını bulup inceleyecek ya da bir avukat kanalıyla inceleteceksiniz.
Ekleyen: Av.Bahattin Yıldız - 15/06/2006 : 15:01:28
ben sitede biraz araştırdım. böyle birşey buldum
Bu Kanun hükümlerine aykırı olarak ateşli silahlarla bunlara ait mermileri satın alan veya taşıyanlar veya bulunduranlar hakkında bir yıldan üç yıla kadar hapis ve üç bin liradan beş bin liraya kadar ağır para cezası hükmolunur
sanırım avukat tutacak param olmaması nedaniyle kimse cevap yazmamış.
yardımlarınızı bekliyorum.
Öncelikle ekonomik imkanlarınızın niteliği bizleri ilgilendirmemektedir.
Bulunduğunuz yer Cumhuriyet Başsavcılığına gidin, sanık olarak öğretmeninizin adını mağdur/şikayetçi olarak kendi adınızı belirtin.
Sorgu aşamasında ise savcılık hazırlık numarası, dava açılmış ise dava esas numarasını öğrenin.
buna göre ya ilgili savcıya yada davayı gören mahkeme kalemine gişderek dosyanızı inceleyebilrisinşiz.
Avukat tutamıyorsanız barodan ücretsiz avukat talep etme hakkınız da var.