kolay gelsin arkadaslar ben idare mahkemesinde yd taleb ettım malesef kaybettım sımdı temyız ıcın dosyam danıstaya gıdıcek danıstayda yd ne zman sonuclanır lutfen bılgılendırırsenız cok sevınırım saygılarımla...
Printable View
kolay gelsin arkadaslar ben idare mahkemesinde yd taleb ettım malesef kaybettım sımdı temyız ıcın dosyam danıstaya gıdıcek danıstayda yd ne zman sonuclanır lutfen bılgılendırırsenız cok sevınırım saygılarımla...
erdem481 hocam sizin dava konunuz neydi ?
Yürütmeyi durdurma kararına karşı itiraz için Bölge İdare Mahkemesine süresinde başvurabilirsiniz. Bölge İdare Mahkemesinin kararı kesindir.
Davanız devam ediyordur. İdare mahkemesi nihai karar verdiğinde ve karar size tebellüğ edildiğinde 30 gün içinde karar tek hakimli bir karar ise Bölge İdare Mahkemesine itiraz, çok hakimli ise Danıştay'a temyiz başvurusunda bulunabilirsiniz. Yürütmeyi durdurma istemini temyizde de dile getirebilirsiniz.
Danıştay'da karar bekleyen 2008 yılından dosyalar biliyorum. Davanızın sonuçlanması olayınızın muhtevasına göre 1-4 yıl arası sürebilir.
BEN aday polis memuruydum 5. maddeye gore atıldım herhangı bı cezada atıyolar neyse anayasa mahkemesı bu maddeyı ıptal ettı anayasa mahkemesının basın acıklamasını idare mahkemesı kabul etmedı bana red verdı tabı baska bı mahkemede bu kabul edıldı ve su an ıtıbarıyle resmı gazetede yayımlandı mecburen uymak zorundalar fakat malesef ben daha beklıcem ama kac ay onu bılmıyorum:@
- - - Updated - - -
57. maddeye gore demek ıstedım