Türkiye'de Çalışan Hukuk Profesyonellerinin Ötanaziye Bakış Açısı Tez Çalışması
Herkese merhaba Adli Tıp Bölümünde son sene asistanıyım ve açtığım başlık tez konum. Bu konuyla ilgili bir anket çalışması planlıyorum. Anketin uygulanması planlanan örneklem avukatlar, hakimler, savcılar ve öğretim üyeleri anketi özellikle Ankara içinde yüz yüze uygulamayı planlıyorum. Kişisel veriler tamamen gizli tutulacak olup, tez çalışması dışında kullanılmayacaktır. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Etik Kurul Birimi'nden gerekli izinler alınmış olup, bu hususta bana yardımcı olabilecek kişilerin bana ulaşması dileğiyle. Herkese iyi çalışmalar. E-posta adresim ozgegulmez840@gmail.com
Cevap: Türkiye'de Çalışan Hukuk Profesyonellerinin Ötanaziye Bakış Açısı Tez Çalışması
Tekrar herkese merhaba anketime aşağıdaki linki tıklayarak katılabilirsiniz. Desteğiniz ve katılımınız için şimdiden teşekkür ederim. Dr. Özge Gülmez
LİNK: http://www.surveey.com/SurveyStart.a...0033287c4f64c3
Cevap: Türkiye'de Çalışan Hukuk Profesyonellerinin Ötanaziye Bakış Açısı Tez Çalışması
Linke tıkladım ankete katılmak istedim ama mesela ötenaziye karşı olduğumu seçmeme rağmen ötenazi yapılacaksa kim karar versin nasıl olsun burda mı yersiniz paket mi yapalım kabilinden sorular yüzünden kaydetmiyor :)
"Nerelisiniz" sorusunun cevabında "Karadeniz" yok.
Ankete sadece hukukçuların katılması gerektiğini vurgulayalım. Çünkü anketteki sorular sadece hukukçular için.
Çok teşekkürler gerekli öneriler doğrultusunda ankette düzenleme yapacağım...
- - - Updated - - -
Anketteki düzeltmeler öneriler doğrultusunda yapılmış olup, link aşağıdadır. Saygılarımla..
LİNK: http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=68930b2672ec45e2ac003 3287c4f64c3
Çalışma gayet iyi gidiyor yalnız online anket sisteminde hakim ve savcı katılımı maalesef yok tanıdıklarınız varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen saygılarımla....
Hakim savcılar görse katılır. Ancak sonuçta hepsi hukukçu olması itibariyle, ötenazi konusundaki eğitimleri aşağıyukarı aynı olduğundan meslek çok da farketmez.
Hakim ve savcıların görmesini online nasıl sağlayabiliriz acaba?