Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi
Davamızın son duruşması dört ay önce son buldu, gerekçeli kararımızın, davacı ve davalı tarafa tebliğini
beklerken, gecikmesi üzerine, taraf olarak, kalemden gerekçeli kararı almak istedim, kalem müdürü, kararı
ancak avukatların talebi ile taraflara verilebileceğini öğrendim ve beklemeye başladım, dört ayı geride bıraktık,
bu beklemenin zaman aşımı varmı.?
Bu konudaki yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi
Anladığım kadarı ile avukatınız var. Siz veya karşı tarafın avukatı eğer tebligat masrafı kalmadı ise onu yatırarak yazılmış kararın tebliğini ister. Bazen hakimler gerekçeli kararları geç yazıyorlar. Bu da iş yoğunluğundan. Bu açıdan bir zamanaşımı olmasa da temyiz süresi tebliğden başlayacağından süreci uzatmış olursunuz.
Cevap: Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi
Alıntı:
illegal rumuzlu üyeden alıntı
Anladığım kadarı ile avukatınız var. Siz veya karşı tarafın avukatı eğer tebligat masrafı kalmadı ise onu yatırarak yazılmış kararın tebliğini ister. Bazen hakimler gerekçeli kararları geç yazıyorlar. Bu da iş yoğunluğundan. Bu açıdan bir zamanaşımı olmasa da temyiz süresi tebliğden başlayacağından süreci uzatmış olursunuz.
Sayın İllegal cevap ve görüşünüze teşekkür ederim, kafam iyice karıştı. zaten dokuz senedir devam eden yargı süreci tam manasıyla bir Aziz Nesin,lik durum, gerçeğini öğrendiğim zaman, Hukuki Net sayesinde toplumu aydınlatacağım.
Şu anda, 5 ayı geride bıraktık. davamızın uzamasında, muhakkak bizlerinde suçu var, ancak bilmediğimiz konularda teçrübe sahibi olduğumuz bir gerçek, bu öğrendiklerimi ihtiyacı olan kişilere aktaramazsam
üzerimde bir borç olarak kaldığını düşünüyorum.
Müteahhit maduru, Müteahhitzede olduğum için, ( Bizler Yandık Sizler Yanmayın ) düşüncesi ile bildiklerimi
aktardığım yüzlerce kişiden olumlu DUA lar alıyorum.
Bana ulaşmak çok kolay. selamlarımla.