Cevap: Senet Resmi Evrakmıdır ?
Senedi usulüne uygun düzenlediyseniz resmi belge hükmündedir bankaya verirsiniz ödemezse protesto ederler bankadan alıp icraya verebilirsiniz.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Senedi usulüne uygun düzenlediyseniz resmi belge hükmündedir bankaya verirsiniz ödemezse protesto ederler bankadan alıp icraya verebilirsiniz.
Tutar yukarıda yazıyor. Tarih 17.02.2014
Sag altda 2 Tane ıslak kendi imzası bulunmakta avukatım. Usulüne uygun örnek varmı ? peki yada günü geldiğinde mi bankaya vereyim ? yoksa Yarın Bankaya gideyimmi ?
Senette yukarıda vade tarihi ve keşide bedeli rakamla, imzanın üstünde düzenleme tarihi ve yeri, alacaklı ve borçlu isimleri borçlunun adresi senedin mal ya da nakden ahzolunduğu, yine vade ve tutarların bu defa yazıyla yazıldığı yerler doldurulmuş olmalıdır.
Senedinizin vadesi 17 şubatsa bir hafta kalmış bankalar alır mı bilmem çok yakın çünkü borçluya senetlerinin ödeneceği yeri ihbar ediyorlar postayla yine de gidip sorun her halükarda ödenmezse mümkünse avukata verin icraya koyabilir.
Alıntı:
Senette yukarıda vade tarihi ve keşide bedeli rakamla, imzanın üstünde düzenleme tarihi ve yeri, alacaklı ve borçlu isimleri borçlunun adresi senedin mal ya da nakden ahzolunduğu, yine vade ve tutarların bu defa yazıyla yazıldığı yerler doldurulmuş olmalıdır.
Senedinizin vadesi 17 şubatsa bir hafta kalmış bankalar alır mı bilmem çok yakın çünkü borçluya senetlerinin ödeneceği yeri ihbar ediyorlar postayla yine de gidip sorun her halükarda ödenmezse mümkünse avukata verin icraya koyabilir.
Teşşekürler Yarın Bankaya Başvurayım.
Merhabalar
Bugün Alacaklı Kişiyi aradım.Açmadı skype'dan buldum kimsiniz diyince direk sildi.
Bugün bi Avukat ile görüştüm.GenelVekaletname Verin dedi link verdi telefondan yarın Notere gidip Genelvakeletname vericem 1900 TL degerinde vekalet Ne kadar tutar ? Noterde acaba ?
yarın şirketimden izin alıp Avukatın yanına gideceğim.
Saygılarımla
Vekaletname noter masrafı 80 Lira tutuyor.
Alıntı:
Vekaletname noter masrafı 80 Lira tutuyor.
Teşşekürler Engin Bey Son olarak Süreç Ne zaman biter ? Paramı Ne zaman alabilirim ? örnek : 17 şubatda vade günü
18 şubat'da vekalet verip İcraya koyacak Avukat.
O belli olmaz avukatınız sizi bilgilendirir ama en az bir ay sonra.
Son Durum : http://fotora.net/images/2014/02/18/dava.png
http://fotora.net/images/2014/02/18/dava.png
Avukatım Adres Bilgisi istedi ihtarname için Güncel Adresi Mevcut değil bnde Bnde Yakınım Finansbank'da çalışıyor. Aradım Tc kimliğini verdim alacaklımın Sistemden bakarakdan adresini verdi,fakat Avukatımın yanındayken Tc kimlik nosunu verip Mernis'den baktı Kaydı bulamadı.Bi sorun olur mu ?