-
İdari soruşturma
ii geceler lütfen yardımcı olurmusunuz
ben 3 ay once savcılık kararıyla gözaltına alındım ve en son rüşvet almak ve vermek suclamasıyla tutuklandım 2 ay cezaevinde kaldım. Üniversite gözaltına alınmamdan sonra ki gün beni açığa almış ama bunu bana hiç tebliğ etmediler öncelikle bana tebliğ etme zorunluluğu varmı varsa etmedikleri için nasıl bir hak iddia edip bir yol izleyebilirim,
ben cezaevinde girdikten 45 gün sonra hakkımda idari soruşturma başlatıldıgına dair benden savunma almak için resmi yazı geldi ve ben savunmamı yazıp gönderdim. olay 3 ay oldu ama henüz idari soruşturmaya yönelik bize hiç bir sonuç gelmedi. 3 ay dolduğu için beni işe başlatmak zorunda değillermi bunun için nasıl bir yol izleyebilirim.
-
Cevap: İdari soruşturma
cevap verebilecek kimse yok mu?
-
acıga alınmıssın ne kadar surecegı bellı olmaz benım bı arkadasım 6 aydır acıkta yanı bellı olmaz ama teblıg konusuna gelınce onu bılmıyorum
-
arkadaşlar adli kovuşturmam bitti ancak idare hala açıga alıyor adli den hagb aldım idari soruşturma devam ediyor benii göreve baslatmaları gerekmez mi mahkemeden yurutmeyi durdurma istesem göreve dönermiyim