Bankalarla icralık durumdayım
Herkese iyi geceler benin şöyle sorum olacak ben bankalarla av durumdayim şimdi bu iik 6352 nolu yasa tam olarak neden bahsediyor. Yani icra geldiğinde ne alabilir ne alamaz. Bu konuda kulaktan dolma bir sürü şeyler duydum birde siz degerli av arkadaşlardan kesin duyayim. ( Bankalarla kredi karti kredili mevduat hesabi kredi ile icralik durumdayim )
Cevap: Bankalarla icralık durumdayım
Merhaba,
Benim evime geldiler ve gittiler.. Bununla ilgili forumda birçok yazı var. Evinizden artık birşey alamıyorlar, eğer aynısından iki adet yoksa.. Bir banka gelip baktıktan sonra diğerleri de gelemiyor. Öylece kalıyor konu yani :)
Alıntı:
ilker.ozturk rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Benim evime geldiler ve gittiler.. Bununla ilgili forumda birçok yazı var. Evinizden artık birşey alamıyorlar, eğer aynısından iki adet yoksa.. Bir banka gelip baktıktan sonra diğerleri de gelemiyor. Öylece kalıyor konu yani :)
Sonu ne olucak peki
sigortalı çalıştığın yere maaş haczi gönderir maaşından keserler. Diğer bankalar da sıraya girer bekler. Onun dışında bişey olmaz.
Av evime nakliye araci ve icra memuruyla gelmiş ne yapmaliyim
istediğiyle gelsin.. evinde eğer bir eşyadan bir tahe daha yoksa alamaz. buna ziynet eşyaları para vs dahil değil tabi. Kaldıki banka aldığı eşyaları yeddiemine götürecek orda tutup satmayua çalışacak ve bu ona oldukça külfet getiren bir durum. Bu nedenle aldıkları masraflarını bile karşılamaz. Benim daha 1 hafta önce evime geldiler ve geri gittiler.. hiçbirşey olmaz.. evindeki televizyon buzdolabı çamaşır makinası koltuk takımı halı vb hiçbişeyi alamazlar.
Tv led o zorunluya giriyomu ve diz ustu pc bi luks esyam onlardan baskada Biseyim yok
Alıntı:
Cihan Bingöl rumuzlu üyeden alıntı
Tv led o zorunluya giriyomu ve diz ustu pc bi luks esyam onlardan baskada Biseyim yok
Plazma ve Led Tv yi lüx eşyadan sayan icra memurlarıda var saymayanlarda var.Evde küçük 37 ekran tv dahi bulundurma.Bu durumda küçük tv yi sana bırakıp Led tv yi kesin alrlar.Bilgisayar tek ise almazlar.
Alıntı:
ilker.ozturk rumuzlu üyeden alıntı
istediğiyle gelsin.. evinde eğer bir eşyadan bir tahe daha yoksa alamaz. buna ziynet eşyaları para vs dahil değil tabi. Kaldıki banka aldığı eşyaları yeddiemine götürecek orda tutup satmayua çalışacak ve bu ona oldukça külfet getiren bir durum. Bu nedenle aldıkları masraflarını bile karşılamaz.
:) haklısınız ama bu külfet bankanın üzerine binmiyor, bu nakliye aracı , icra memurun geldiği taksi ücreti, yeddi emin deposu masrafları da borcunuzun üzerine biniyor, bir de onları ödemek durumnda kalıyorsunuz.