Facebook hesabı ele geçirdim
merhaba
Ben 17 yaşındayım ve bundan 3 ay önce birilerinin facebook unu almıştım güvenlik bilgilerini tahmin ederek, neyse aradan 3 ay geçti polisler geldi bugün internet abonesi abimin üzerineydi o yüzden abimi sormaya gelmişler abimde askerde oldugu için geri gittiler babam imza atmaya gitti abimide askerlikden geldikden sonra savcılıga ifade vermesi gerekiyormuş ama normalde abimin bu işle hiç alakası yok benim var bende ögrenciyim sicilime işlememesi için abim gidicek ama pişmanım, abim ne tür ifade verirse kurtuluruz bundan pişmanız ama yani abim gidicek ifade vericek oda hiç anlamıyor çok soru sorarlarmı ne yapmamız gerekiyo yardımcı olur musunuz?
Cevap: Facebook hesabı ele geçirdim
Facebookunu hacklediğin kişinin bilgilerini kullandın mı,değiştirdin mi,sildin mi?Şantaj yaptın mı?
Herşeyi detaylı anlatırsan daha iyi yardımcı olunabilir diye düşünüyorum.
bilgilerini degiştirmedim şantaj demiyelim kendisinden ricada bulundum böyle böyle birşeye ihtiyacım var bunu bulmak istiyorum sende var ise bana söyle hesabını geri al dedim oda yanlış bilgi verdi araştırdım böyle bişey yoktu ona dedim dogru bilgiyi vermiyosan hesabınıda vermem dedim ama hesabın içindeki kişilere mesaj attımda lan öldürürüm keserim asarım sizi gibisinden tehdit etmedim hep yardım istedim daha sonra hesabın sahibi oldugu kişiye özür diledim mesaj attım hesabını geri vereyim lütfen kusura bakma dedim yok ben mahkemeye verdim seni istemiyorum dedi ama halen tam olarak kim olduguma dair bilgisi yok olay bu.
Bilişim sistemlerine girmek, işleyişini bozmak suç. Kısacası facebook hesabını hacklemek de suç. Bilgisayara el konulup, çeşitli bilgiler elde edildiği gibi, IP adresi de tespit edildiğinden suçluya erişmek kolay. Abinizin askerde olması avantaj. Ancak sizin suçu işlediğiniz anlaşılabilir. (Sitemize konuyu güncel tutmak amacıyla; Yardım, güncel gibi spam iletiler atmanız da yasak.)