Açığa Alındım Ama 3 Ay Sonra Görevime İade Edildim
Merhaba Hukuksever Arkadaşlar, devlet memuru olarak görev yapmakta iken yapılan disiplin soruşturmasına istinaden 3 ay önce açığa alındım, ancak disiplin soruşturması tamamlanmasına rağmen 3 ay içinde hakkımda bir karar verememeleri nedeniyle devlet memurları kanunun 145. maddesine göre görevime iade ettiler, sormak istediğim soru ise şu, açıkta kaldığım 3 boyunca maaşımın 2/3 sini aldım göreve başlayınca geri kalan 1/3 lik kısmını ödemek zorundalarmı, teşekkür ederim
Cevap: Açığa Alındım Ama 3 Ay Sonra Görevime İade Edildim
Alıntı:
nightlife36 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba Hukuksever Arkadaşlar, devlet memuru olarak görev yapmakta iken yapılan disiplin soruşturmasına istinaden 3 ay önce açığa alındım, ancak disiplin soruşturması tamamlanmasına rağmen 3 ay içinde hakkımda bir karar verememeleri nedeniyle devlet memurları kanunun 145. maddesine göre görevime iade ettiler, sormak istediğim soru ise şu, açıkta kaldığım 3 boyunca maaşımın 2/3 sini aldım göreve başlayınca geri kalan 1/3 lik kısmını ödemek zorundalarmı, teşekkür ederim
Kesinlikle herhangi bir hak kaybınız olmayacaktır. Maaşlarınız eksik aldığınız kısmını geri alacaksınız. Bu konuyu takip edin herhangi bir ödeme yapılmazsa, kurumunuza bir dilekçe ile başvurup konuyu açıklayarak, gerekli ödemenin yapılmasını isteyin. Aklıma gelen diğer bir husus ise, yıllık terfilerinizdir. Daha önce hangi ayda terfi alıyorsanız aynı ay içinde terfi almanız gereklidir. Bu tarihide takip edin herhangi bir gecikme olmasın. Hayırlı olsun.
Cevap: Açığa Alındım Ama 3 Ay Sonra Görevime İade Edildim
Teşekkür ederim sayın lemur haklarımı yerine getirmezlerse dediğiniz gibi dilekçe ile müracaat edeceğim sağolasın