Askerlik-Hava Değişimi-Kilo problemi
Benim Büyük Bir Sorunum Var Askerlik Konusunda.
Kilomdan Ötürü Birliğime Bağlı Olan Askeri Hastaneden 3 Ay Hava Değişimi Aldım.
İkinci İşleme Gittiğimdede Bir 3 Ay Hava Değişimi Daha Aldım
Üçüncü İşlemde Aynen Ve 4. İşlemdede Durum Bu
Sayın Abilerim Ablalarım Saygı Değer Avukat Arkadaşlar Elim Kolum Bağlı Gidip Geliyorum Nereye KADAR sÜRECEK Artık Dayanamıyorum Beni Aydınlatırsanız Sevinirim.
Bunun Sonu Neresi ?
Cevap: Askerlik-Hava Değişimi-Kilo problemi
arkadaşlar,
Kilo belasıyla neredeyse 10 yıldır beraber yaşıyoruz.Henüz ilk yoklamamı yaptırmadım ama maddi nedenlerden dolayı 1 yıl erteletme almam gerek (ve 1 yıl içinde hem sağlık açısından zayıflamak hemde gerçekten askerlik yapmayı istiyorum)
boyum 1.68 kilom 107 ve ilk yoklama şubede mi olur ? veya askeri hastaneye gitmeyi biz mi talep edicez?.Daha önce herhangi bir rapor almamız gerekir mi (devlet hastanesinden) ve e önemlisi boy ve kilo alarak[COLOR="red"] erteleme verirler mi ?[/COLOR]
şimdiden okuyan ve cevap vermek için emek harcayan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Acilen yardımınıza ihtiyacım var...
Cevap: Askerlik-Hava Değişimi-Kilo problemi
Şube herkesi olduğu gibi seni de hastaneye sevkedecektir. Dışardan önceden almış olduğun rapor geçerli olmaz. Şubeden aldığın evrağı ilgili hastanede dolduruyorlar.
Doktor herşeyden önce orada sana soruyor zaten. Sende kilolarının hareket kısıtlığı yarattığını vs. sorunlar olduğunu söylersin.. Ayrıca ilk yoklamamı yaptırmadım demişsin, kilo problemin hiç olmasa da tecil hakkın olması lazım.