Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak ve ehliyet
Merhabalar benim Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak suçundan 3 ayrı dosyam var 1 tanesinin mahkemesi görüldü 2.si bu gün geldi ve 3.sü daha gelmedi bu suç ehliyet almamı engellermi ? bütün sınavlardan geçtim sertifikam evde duruyor sadece randevu alıp ehliyet kartvizitimi almak kaldı ? ve 1. mahkemede hakim bu suçun bedeli hapis ama ben sana denetimli serbestlik veriyorum dedi bu doğrumu yoksa sadece bir korkutmamı 2. ve 3. mahkemede olacak kaygılanıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerr :alala
Cevap: Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak ve ehliyet
24 kişi incelemiş soruları cevaplayacak 1 kişi yokmu acaba ??
bu soruyu yanıtlayabilecek azıcık bilgi sahibi olan yokkmuu allah aşkına bu forumda ? ya sanki çok zor bir şey sordum bilmiş olsam zaten yazmadım buraya
Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak ve ehliyet
Merhabalar benim Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak suçundan 3 ayrı dosyam var 1 tanesinin mahkemesi görüldü 2.si bu gün geldi ve 3.sü daha gelmedi bu suç ehliyet almamı engellermi ? bütün sınavlardan geçtim sertifikam evde duruyor sadece randevu alıp ehliyet kartvizitimi almak kaldı ? ve 1. mahkemede hakim bu suçun bedeli hapis ama ben sana denetimli serbestlik veriyorum dedi bu doğrumu yoksa sadece bir korkutmamı 2. ve 3. mahkemede olacak kaygılanıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerr :alala
ARKADAŞLAR KONUYU BURAYADA AÇTIM KUSURA BAKMAYIN AMA BİR CEVAP ALAMADIM BİR TÜRLÜ BİR YARDIM EDİN LÜTFEN
1.sinde hüküm kurmamış denetimli serbestlik vermiş. Gerekçeli kararı sana tebliğ edilir. 2.ve 3. ceza dosyalarından ne çıkar içeriğini bilmediğim için bir şey söylenemez. Ehliyet alabilirsin, fakat diğer dosyalarından güvenlik tedbiri olarak ehliyetine el konulması gibi bir karar çıkarsa ehliyeti geri alırlar. Gerçi bu genelde trafik kazası nedeniyle görülen ceza davalarında olur.