Cevap: Cinsel taciz iftirası
uğradığınız bu üzüntü ve elem dolayısıyla manevi tazminat davası açabilirsiniz
ama bu yapılanın iftira mı yoksa şikayet mi olduğunu hukuken bilemiyorum
yaptığın şey cinsel taciz değil nitelikli cinsel tacizdi. kovuşturmaya yer olmadığına dair karar aradan 6 aydan fazla zaman geçtiği içindi. sana dava açılacağımı duyunca kız kardeşlerimle tehtit etmiş attığım cevap niteliğindeki mesajı da "tehtit" diye mahkemeye vererek olası davalardan korunmuştun.
- - - Updated - - -
ha yaptığın şikayet de "bir öğretmenin nitelikli cinsel saldırı iftirası atarak kendi hayatını lekeleyemeyeceği" hususuyla ifademe bile ihtiyaç duymadan yok sayılmıştı.
Alıntı:
llio rumuzlu üyeden alıntı
mahkemelik olduğum bir kişi benim ona telefonla cinsel tacizde bulunduğumu iddia ederek cumhuriyet başsavcılığına başvurarak şikayet etmiş.savcılığa gidip ifade verdim.savcılık yeterli delil bulunmadığından ( yapmadığımın kesin delil ve şahitleri var bariz iftira zaten)kovuşturmaya yer olmadığına karar vermiş.Soruşturma sonucunu yeni aldım savcılıktan .Bana iftira ettiği için nasıl bir yol izlemem gerekiyor.Evliyim ve öğretmenim; o dönemde bu sebepten ötürü psikolojim bozuldu, ailevi sorunlar yaşamaktan zor kurtuldum,işimden bile olabilirdim.Bu iftiranın cezasını çekmelerini istiyorum.Ne yapmalıyım ? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Soruşturma sonucunun evrakını aldığım savcıya onları şikayet edeceğimi söylediğimde '' hiç tavsiye etmem'' diye söylendi.Korktum açıkçası ama cezasız mı kalsın ? saygılarımla...
Alıntı:
güngünseli rumuzlu üyeden alıntı
yaptığın şey cinsel taciz değil nitelikli cinsel tacizdi. kovuşturmaya yer olmadığına dair karar aradan 6 aydan fazla zaman geçtiği içindi. sana dava açılacağımı duyunca kız kardeşlerimle tehtit etmiş attığım cevap niteliğindeki mesajı da "tehtit" diye mahkemeye vererek olası davalardan korunmuştun.
- - - Updated - - -
ha yaptığın şikayet de "bir öğretmenin nitelikli cinsel saldırı iftirası atarak kendi hayatını lekeleyemeyeceği" hususuyla ifademe bile ihtiyaç duymadan yok sayılmıştı.
Tanışıyor musunuz ?