Tüketici hakem heyetini kazandım ama banka karsı dava açtı
Biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Tüketici hakem heyetine kart aidat ve hesap işletim ücretleri için basvuruda bulunmustum. THH beni haklı buldu ama g. bankası karsı dava açdı. Eve bugün evraklar geldi. 15 gün içerisinde cevap vermem gerekiyormuş ama ne yazmam gerek ,nasıl bir cevap vermeliyim bilmiyorum.
http://s21.postimg.org/axzp2x47b/IMG_0996.jpg
http://s21.postimg.org/axzp2x47b/IMG_0996.jpg
Eksik varsa söylemeniz yeterli hemen ekleme yaparım.
Hukukcu arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Teşekkürler. Simdiden Allah razı olsun.
Saygılarımla.
B. CIMEN
Cevap: Tüketici hakem heyetini kazandım ama banka karsı dava açtı
Savunmanda tüketici hakem heyetine yazdıkların ile aynı olacak. Bankaca haksız masraf alımlarının sebebi aynı.
Bankaya hesabınızı ne zaman açtınız? Banka ile aranızda sözleşme varmı? varsa hangi tarihli?
Banka Tshh ne savunma verdimi? verdi savunmasında neler yazıyor?
arkadaşlar 13 eylül 2013 de halkbankasından konut kredisi kullandım. 1100 tl lik dosya masrafı için THH başvurdum. agustos 2014 te THH kararı lehime sonuçlandı. Bankaya kararı götürdüm. Bugün 26 ağustos ta bankadan aradılar genel müdürlük bana karşı dava açacakmış. İstersem dilekçe verip vazgeçebilirmişim. Görevli Halkbankasının 1 eylül 2013 te sözleşme ve protokollerini yenilediğini ve bu tarihten sonra kredi kullananlara açtığı davaları kazandığını söyledi. Ne yapmam lazım sizce davayı bankanın kazanma ihtimali nedir yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Dikkat ettiğim bir konu, herkes başı sıkışınca foruma sorusunu soruyor (özellikle (THHK ile ilgili) ancak mahkeme sonucunu ile ilgili bizi bilgilendirmiyor. şayet mahkeme sonuçlarını buraya yazarsanız aynı durumda olan arkadaşlarımıza yol gösterici olabiliriz diye düşünüyorum. saygılar