merhaba yardımcı olursanız sevinirim uyaptan idari davam hakkında sms sorgulama yaptım sorgulamada smsle gelen sonuç HAVALE EDİLDİ (MERT GÜLEVİK ) İSİM YAZILI BU NE DEMEK ACABA ANLAMI NEDİR BU SMS nin yardımcı olurmsunuz
Printable View
merhaba yardımcı olursanız sevinirim uyaptan idari davam hakkında sms sorgulama yaptım sorgulamada smsle gelen sonuç HAVALE EDİLDİ (MERT GÜLEVİK ) İSİM YAZILI BU NE DEMEK ACABA ANLAMI NEDİR BU SMS nin yardımcı olurmsunuz
Nöbetçi idare mahkemesi davanın görüleceği esas idare mahkemesine dosyayı havale etmiş görünüyor UYAP' göre... Mert Gülevik ismini ben de anlamadım eğer sizin değilse tevzi eden (havale yapan) memurun adıdır.
[QUOTE=litigation;499493]Nöbetçi idare mahkemesi davanın görüleceği esas idare mahkemesine dosyayı havale etmiş görünüyor UYAP' göre... Mert Gülevik ismini ben de anlamadım eğer sizin değilse tevzi eden (havale yapan) memurun adıdır.
parantez içindeki isim benim ismim degıl buyük ihtimal havale eden memurun adı cok tesekkür ederim peki 2ci dilekçeleri aralık 20 gibi mahkemenın eline ulaştı simdi 1 ay oldu nerdeyse 2 savunmaları vereli esastan karar ne zman çıkar sizce