Yürütmenin Durdurulmasının Reddine İtiraz
merhaba. ben durumumu anlatayım. öğretmenlik atamaları için tercih yapmadan önce istenen muvafakat belgesinin kurumum tarafından onaylanmaması sonucu açtığım davada mahkeme yürütmenin durdurulmasının reddine karar verdi. fakat bana gelen yazılarda kurumun savunmasında gerçeğe aykırı olarak deniliyor ki bu kişi atamalarla ilişkili olarak tercihlerini yaparak başvuruda bulundu ve istediği muvafakat belgesi atandıktan sonra istenen bir belgedir diye savunma yapmış mahkemeye. yani bu personel geçen sürede atamalar açıklandığına göre yerleşememiş ve herhangi bir manevi kaybı yoktur demiş.
ama bu savunmanın aslı yok çünkü öğretmenlik başvurusu yapmadan önce isteniyor bu belge. yani kurumun bahsettiği tercih yapıp atanamama gibi durum yok çünkü ben atamalar için tercih başvurusu bile yapamadım milli eğitim müdürlüğüne muvafakat olmadığı için.
şimdi kurumun savunmasında yalan beyan olmuş olmuyor mu bu durum ?
bir hafta içerisinde bölge idareye itiraz etmem gerek, yol göstere bilir misiniz bana ? lütfen görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. :(
Cevap: Yürütmenin Durdurulmasının Reddine İtiraz
Vakti olup durumuma cevap verebilecek birisi var mıdır acaba ?
Cevap: Yürütmenin Durdurulmasının Reddine İtiraz
Ah kardeşim ahhhhh ben 2008 de hakkımı mahkeme yoluyla aramak için idari mahkemeye başvurduğumda her şeyin şeffaf ve kararların hassasiyetle verildiğini zannetmiştim ama öyle değilmiş, seneleri alıp götürmek için meğerse kurum avukatları he ryolu deniyorlar :( evet haklısın kurumun savunmasında yalan beyan oluyor ama sen bunu itiraz edip dosyanı sunup gerçeği ortaya koyana kadarrrrrr at tükeniyor üsküdarda yerle bir oluyor !!! yaniii zamanın ölüyor ,sen beklemekten ölmekten beter oluyon. neyse ALLAH YADIMCIN OLSUN (İNŞALLAH)