Elektrikli motordan düşmek
19.01.2014 tarihinde elektrikli motordan yere düştüm ambulans çağrıldı ve beni hastaneye kaldırdılar ambulans çalışanları hastanede ifade alan polise motorsiklekten düştüğümü söylemişler bende bilincim yerimde olmadığı için motordanmı düştün sorusuna evet dedim ve ifadeye motorsikletten düşmüş diye belirtilmiş ama hiç bir şey imzalatmadılar şimdi beni 15 gün içerisinde ifade vermeye çağırıyorlar ne yapmalıyım ? Şimdiden teşekkür ederim
Cevap: Elektrikli motordan düşmek
Polis memurları belki bir trafik suçu veya duruma göre başka bir suç işlendiğini sanabilir. Görevleri bu. Siz ifade vermeye gidip, motordan düştüğünüzü belirtirseniz herhangi bir soruşturma ve kovuşturmaya gerek kalmaz.
az önce konuyu açtığım üyelikte bi sıkıntı çıktı giriş yapamadım yeni üyelik açmak zorunda kaldım motor ehliyetim yok olsa ifade vericem benim merak ettiğim şuanda ne ifade vermeliyim ? çünki ilk ifadede motorsiklet denildi
Zaten o zaman ifade almamışlar ki. İfadeye yeni gideceksiniz. Elektrikli motordan düştüm deyin. Polis memuru yine de motosiklet yazarlarsa (aradaki farkı bilmeyebilirler) düzeltmelerini rica edin. Size doğru olmayan şeyi zorla imzalatamazlar. Ayrıca merak ediyorum; Elektrikli Motor kullanmak için ehliyete gerek var mı?
yani benim kaza sonrası hastanedeki polise verdiğim ifade geçerli değil ?
İfadeye veya bir tutanağa İmza attınız mı hastanede? Atsanız dahi o andaki durumunuz nedeniyle yanlış söylediğinizi söyleyip, düzeltme yapabilirsiniz ifadenizde.
Tamam gerçekten teşekkürler içimi rahatlattınız durduk yere 2.700 tl ceza yemekten kurtarmış sayılırsınız yardımınız için tekrardan teşekkürler iyi geceler :)