İyi akşamlar herkese, bir sorum olacak ama önce durumu açıklayayım "Yeni bir ev kiraladım 10 ocak itibariyle ancak benden önceki kiracı kaçak elektrik kullanmış aboneliği üstüne almamış ve tespit edilip elektriği kesilerek sayactaki kablolar kesilmiş. Ben evi tuttuğumda gidip aboneliğimi üzerime aldım orada açma kapama bürosundaki yetkili abonelik kağıdımın üstüne bir numara yazdı ve öncelikle gittiğinizde bir elektrikçi çağırıp kabloları tamamlatmanız gerek daha sonra verdiğim numarayı arayıp yetkili servisi çağırın ve mühür işlemlerinizi yapsın dedi. Eve döndüğümde elektrikçiyi aradım bu sırada ise verdiği numarayı ve genel merkezi bir kac kez aramaya çalıştım ancak cevap gelmedi veya hat düşmedi her seferinde en son elektrikçi geldiğinde 186'yı aradım ve elektrikçinin geldiğini kabloları yapacağını ve ekip yönlendirmesini eğer ekip yönlendirmeyecekler ise elektrikçinin işlemi yapsa bir sorun olur mu diye sordum o an gelmese de bir sorun olmayacağını ve ekip yönlendireceğini elektrikçi yaptıktan sonra geleceklerini çalışma saatlerinin 20'ye kadar oldugunu ve doneceklerini soylediler bunun üzerine teşekkür edip kapattım ve elektrikçi işlemleri yaptı haliyle mührü çıkardı ancak saat 8'i geçmiş olmasına rağmen ekip falan yok ortalıklarda" şimdi sorum şu bu durum hukuki bir ceza oluşturur mu bana mühür bozmaktan dolayı cevaplarınız için teşekkürler