Vasİ Şİkayet ve İptal talebİ
Merhaba, 2011 yılında Babamın %77 şizofreni hastası raporuyla beraber malülen emekliliğini tamamladık. emeklilikten gelen toplu para ve aylık gelirinin vasisi ıolan amcamın aldığını bakımını yaptıgından dolayı babam iyi olsun gerisi önemli değil düşüncesindeydim. Ama askerliğimi bitirdim geldim ve gördüğüm manzaralar çok kötü. İnanın köpek bağlasanız durmaz bu konuda cok rahatsız oldum. Şuanda çok çok öfkeliyim bu yapılanları yanlarına kar olarak kalmasını istemiyorum. vasisini iptal etmenin kolay olacağını dusunuyorum fakat ceza almasını sağlayabilirmiyim. video ve ses kaydı fotografta var elimde. lütfen bana bir yol gösterin ne yapmam gerek
Cevap: Acİl yardim edİn lÜtfenn
Arkadaş şurda yardım istiyoruz bir allahın kulu ses seda etmiyor.
sulh hukuk hakimine git dilekçe yaz ve konuş bence elindeki belgeler yeterli ama red ederse asliye hukk. mahk sinde yeniden denetim makamına diyerek dilekçe yaz. mutlaka dikkate alınır.
çok teşekkür ederim. Ceza konusunda bi yaptırım yapabilirmiyim peki
Vasilik gorevinden haksiz kazanc sagladiysa guveni kotuye kullanmak sucunu. Akrabaya kotu muamele veya bakmiyorsa buda akrabaya kotu muamele sucunu...olusturur. hem sulh hukuk hakimine anlatin yazin hemde savciliga. Biran once kurtulursunuz.
İlginiz için teşekkür ederim. Ailem ile şöyle bir karara vardık. Benim açtığım dava karşılığında bize Amca olarak tanıdığım kişi çıkar davası açmış bulunuyor çıkar için vasilik istediğimi söylüyor yani. Ve babamı hastaneye götürmek için mahkemeden hastane sevk kağıdım olmasına rağmen amcam karşı çıktı ve ortalık karışmadan yanlarından ayrıldık suçlu olmamak adına. Karakola başvurduk malum kimse yardımcı olamadı tanıdık araya sokacağız fakat şöyle bir sonuca vardım. Ben vasilik davası için devam etsem bile babam ile aynı konutta kalmadığımdan dolayı davayı kazanmam çok düşük ihtimal diye düşünüyorum. Sabahları ve akşamları gidebileceğim. Hakim soracak haliyle nasıl bakacaksın başına birşey geldiğinde nasıl müdahale edeceksin diye. Yani anlayacağınız kafam çok karışık ne yapacağım hiç bilmiyorum. 17.07.2015 tarihinde hastane randevumuz var gitmeyi düşünmüyorum sizce dışardan bakılan bir gözle ne yapmalıyım ?