Abim hırsızlıkla suçlanıyor
meraba ben zeynep
abim sedat bir galeride 5 senedir çalısmakta
bu galeri araÇ almak için hep şehir dişina abimi gönderirdi abim parayla gider aracı alır dönerdi
en son diyarbakıra gitti ve burda montunu astıgı yerde cebinden 20 000 tl yi çekip almışlar bunun sonucunda çalıştığı galeri abimi suçluyor sen almadıysan bile sen ödeyeceksin diyor ve zorla senet imzalatmaya çalışıyorlar yoksa seni polise veriririz diyorlar ailecek çok korkuyoruz
abim diyarbakırda polise gidiyor ve durumu anlatıyor poliste kamera kayıtlarından bir suru insan göruyor o istasyonda her birini incelemek zor olacak kimse ustunde durmaz diyip biz seni ararız sen istanbula don diyorlar
yalnız galerinin ici surekli kamera ile izlendiginden abimin parayı aldıgı anın kayıtları var birde abim bu galeride sigortasız olarak yıllardır calısıyor buda kamerada kayıtlı yani bizde sigortawsız iscı calıstırmanın bir yıldan fazla olan cwezası 30 000 den fazla boyle tehditmi etsek ben napıcamı bilmiyorum yalvarırım bize yardım edin (
Cevap: Abim hırsızlıkla suçlanıyor
yardım edin ya lutfen senet işlerinden korkuyoruz abimi hırsız olarak hapishaneye gönderebilirlermi bunun başka bir yolu varmı lutfen avukat arkadaslar biseşyler soyleyin bize akıl verin lutfen
Ben olsaydım savcılığa gidip durumu anlatırdım. AMA ASLA SENET İMZALAMAZDIM. Abiniz hırsızlık yapmış değil. O parayı kendisi harcamış olsa ble buna "güveni kötüye kullanmak" denir. Hırsızlık denmez.
Cevabiniz icin tesekkur ederim selcuk bey yalniz bu kesin mi abim su an polisten net bir haber gelene kadar diyarbakir da kalacagini soyluyor donmuyor istanbula sizce bir avukata danismali mi avukat arkadaslar lutfen bizi aydinlatin rica ediyorum
tesekkur ederim avukat arkadaşlar gerçekten çok yardımcı oldunuz
Abin olayı size yanlış aksediyor da olabilir.abinin hala diyarbakırı beklemesi normal gelmedi bana...