İyi günler,
Bugün e-devlette adıma açılmış dava varmı diye bakarken tesadüfen yöneticinin bana icra davası açtığını gördüm, ihtarname göndermeden aidat için icra davası açılabiliyor mu?
Printable View
İyi günler,
Bugün e-devlette adıma açılmış dava varmı diye bakarken tesadüfen yöneticinin bana icra davası açtığını gördüm, ihtarname göndermeden aidat için icra davası açılabiliyor mu?
öncelikle geçmiş olsun. konuya gelince aidatlar ödemek zorunda olduğumuz ödevdir. Bunun ödenmemesini ya da ödenmesini önce kişi kendi takip edecektir. Zaten apartmanda panolarda falan aidatların durumu hakkına bilgilendirme de yapılır olağan yönetim toplantılarında bu konudan bahsedilir. Neyse kısaca borcunuz için önceden uyarı yapılmadan takip yapılabilir. Zira borcunuzu takip aynı alacağı takip gibi kişinin takip etmesi gereken bir ödevdir.
umarım aydınlatıcı olmuşumdur.
Cevap için teşekkürler, dün icra müdürlüğüne itiraz dilekçesi verdim, bugün e-devletten baktığımda dosya durumu yargıtayda yazıyor, bu ne demektir?
Öyle yazmıyordur
Engin bey resmini koydum, yani ne demek olduğunu bilmiyorum.
http://www.imageupload.co.uk/Zd2
Kim öyle yazmışsa yanlışlıkla yazmış olmalı icra dosyasının ne işi olur yargıtayda.