İyi çalışmalar diliyorum.sorum şudur;
alt komşum benim balkonumun altına projede olmamasına karşın benim balkonumun sınırlarını geçecek şekilde merdiven yaptı.ortak alan olan bahçeye bu merdivenden giriş çıkışını sağlamakta ,masa sandalye vb eşyalarını koymakta, misafirlerini burada ağırlamakta, yazın tüm vakitlerini bahçede geçirmektedir. ayrıca bahçeye çeşitli çiçekler ağaçlar dikmekte bahçede hayvan beslemekte ayrıca diktiği ağaçlar benim görüş alanımı kapatacak konumda yapılmaktadır. bu durum herkesin ilgilendirmesine karşın apartmanda bir birlik olmadığı için yöneticimiz dahi bulunmamaktadır. sanırım bu boşluğu da fırsat bilerek biraz da sorunlu kişiler oldukları için istedikleri gibi davranmaktadırlar.bu sebeplerden dolayı ben de belediyeye projeye aykırı eklenti olduğu için başvurdum.incelediler.tutanak tuttular. merak ettiğim şu; belediye projeye uygun hale getirmekle yükümlü peki merdivenlere çıkmak için açtıkları kapıyı iptal edip eski haline döndürürler mi? yoksa sadece merdivenleri yıkıp sonradan actıkları o kapıya müdahele etmezler mi? ben yıkım için dilekçe henüz vermedim. bunun bir süresi var mı? yani bu hakkımdan feragat etmiş sayılır mıyım?seçimleri bekliyorum, sonrasında işlemlere başlayacağım. şimdiden teşekkür ederim.;)