Guveni kotuye kullanma hakkinda
Merhaba temmuz ayinda guvendigim biri tarafiindan evinden laptop telefon vs gibi 4000 5000 tllik esyam calindi polise sikayet ettimpolis geldi zorla girme olmadigi icin olay yeri incelemesi tutanagi vs yapilmadi sadece karakola gidip ifade vermem soylendi ifademde sahsin adini soyadini ve calinan esyalarimin seri numaralarini verdim bikac gun sonra polis beni aradi ve yuzlestirmek icin beni karakola cagirdilar bizi karsi karsiya getirdiler ve ben sahsin o oldugunu tekrar ifade ettim daha sonra 4 5 ay gecti sanirim kasim ayinda karakoldan arayip savciyla gorusmeye gitmemi soylediler savciya gittigimde sikayetimi geri cekmemi telefonun o gunden sonra kullanilmadigini bulunamayacagini soyledi guvenlik kameralarini soyledim butun kameralara mi bakicam dedi halbuki telefonun en son sinysl verdigi yerde o an orda oldugu belli sahsin sonucta baska nasil kanitlayabilirsin dedi evimdeyken ictigi icecegin sisesini sakladigimi soyledim parmak izi icin cunku sahis karakolda tanimadigina dair ifade vermis savci biraz dusundu ve cok zorlama olur dedi ben de madem bi sonuca varmiycak mesgul etmeyeyim deyip sikayetimi geri cektim cunku savci da dosya durur durur faili mechule duser demisti sizce napmaliyim telefon ya kullanimda degil ya da imei numarasi degistirilip kullaniliyor olabilir ancak bilgisayar buyuk ihtimalle kullaniliyor cunku lisansli isletim sistemi kullaniyordum ve dvdsi bndeydi yeni bilgisayarima kurdugumda iki bilgisayar da ayni product keyle internete baglandigi icin kopya windows uyarisi aliyorum ve yeri ip adresinden cok rahat bulunur isterse savciyla gidip gorusmeli miyim ya da dilekce vermeli miyim ya da karakola mi gitmeliyim yardimci olursaniz cok sevinirim ayrica sunu da belirtmeden gecemiycem zorla girme olayi olmadigi icin ustune dusulmuyor sanirim olayin ancak zorla eve girilip calinsa bu kadar acitmazdi benim canimi bu ds kanunlardaki sikinti saniyorum..tesekkur ederim
Cevap: Guveni kotuye kullanma hakkinda
Savcılığa yeniden şikayet dilekçesi vermenizi tavsiye ederim. Bu araştırmaları onun yapması gerekirdi.