Ağır cezada yargılanıyorum
Arkadaslar merhaba ;
Kız arkadaşımla nişanlıga giden 2 yıllık bir süreden sonra aldatıldıgımı ogrenmemle birlikte ilişkimi sonlandırmak istedim.Aldatıldıgımı ogrendigim gün aramızda cıkan tartışma sonucu kavga ettik.Sonrasında hastaneden onu dövdügüme dair darp raporu alıp beni mahmekemeye verdiklerini ogrendim.Ve ayrıca taciz etmekle suclanıyorum.Kavga olayından sonrada ısrar etmesi sonucu 3 kez yüzyüze gorustuk telefonumda benimle gorusmek istedigine dair ve benim gorusmemek istemedigimi gosteren sms kayıtları mevcut.
Hakkımda Basit Cinsel Saldırı Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma Hakaret Silahla Yağma şeklinde dava acılmıs.İlk durusmaya gitmedim 10 gün sonra tekrar durusmam var.Bu kez gidecegim.30 yaşındayım şimdiye kadar en ufak bir adli olaya karışmadım.Karakola bile düşmüş degilim.Açıkcası kaldıramıyorum olanları.Bir kac avukatla gorustum ellerinde dosya olmadan birşey diyemeyeceklerini agır cezada sucların 10 yıldan başladıgını soylediler.
Sizce bu davanın seyri ne olur? Ceza alırmıyım ?
Burdaki avukat arkadaşlar konuyla alakalı yardımcı olurlarsa cok sevinirim.
Cevap: Ağır cezada yargılanıyorum
Arkadaslar yardımcı olacak kimse yokmu?
O avukatlar doğruyu söylemiş dosyanızdaki taraf beyanlarını delillerini görmeden söylenecek şey havada kalır yok illa söyle diyorsanız avukatsız yalın kılıç çıkarsanız 3-5 yıl arası hapis cezası 3-5 bin lira para cezası alırsınız.
Engin bey cevabınız icin tsk ederim..Dosyayı yarın gidip alacagım.Delil olarak sanırım sadece darp raporu mevcut.
Bakın ben anlatamadım sanırım.Müştekiyle 2 yıllık bir arkadaslıgımız var.Sonrasında benimle birlikteyken baska erkeklerlede gorustugunu ogrenip ilişkimi sonlandırmak istiyorum.Kendi rızasıyla arabama biniyor.Sonrasında ben telefonundan smsleri ve aramaları goruyorum.Kavga ediyoruz.Sonrası malum.
Dava açıldıktan sonra benimle defalarca yüzyüze görüştü.Telefonumda sms kayıtları mevcut.Görüşmek istemememe rağmen kendisinin ısrarlarıyla beddualarıyla zorla bir araya geldik.Bunlar suçsuz olduğumu kanıtlamak için yeterli değilmidir?Öncesinde adli sicil kaydım olmadıgı icin para cezasıyla kurtulurmuyum?
Nişan arefesindeydik ilişkimi sonlandırdıgım icin bana kumpas kurdular..Yıllardır işimde gücümdeyim karakolun yolunu bilmem ne zor bir durummuş.İnsanı karalamak ne kadar kolaymış.Allah kimsenin başına vermesin.
Şimdiden cvplayan arkadaslara şükranlarımı sunarım Saygılar
İki şahit adamı ipe götürür diye bi söz duymadınız mı? hala ben haklı değil miyim onlar haksız değil mi diyorsunuz mahkeme bilemez ki bunu dosyada ne evrak var kim ne söylemiş ona bakar. Baksanız silahlı yağmadan da yargılanıyorsunuz sadece bu canınızı yakmaya yeter.
Peki bende şahit sunabilirmiyim?Anladıgım kadarıyla para cezasıyla kurtulmam cok mumkun gorunmuyor? Peki karşı taraf şikayetini geri alırsa ne olur?
Şikayetten vazgeçme ile düşecek bir dava değil ama lehinize olur siz de tanık dinletebilirsiniz bence vakit geçirmeden bir avukat tutmalısınız.
Engin bey saolun cvplarınız icin simdi bir avukat arkadasla gorustum 10000 liradan bahsediyor.
Para cezasıyla kurtulma şansım yokmu peki? bu hapisi yatarmıyım ertelenirmi? benzer davalara bakmış avukat arkadaslar vardır? yanıtlarsanız sevinirim