Açtığım Konuyu silmek istiyorum
Merhaba
Dana önce bir konu başlığı açtım , açtığım konuyu silmek istiyorum ama yetkim yok sanırım,
site yöneticilerinden ricam konunun iznim dahilinde kaldırılmasıdır,saygılar.
Cevap: Açtığım Konuyu silmek istiyorum
Alıntı:
Nahit Aydogmus rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba
Dana önce bir konu başlığı açtım , açtığım konuyu silmek istiyorum ama yetkim yok sanırım,
site yöneticilerinden ricam konunun iznim dahilinde kaldırılmasıdır,saygılar.
Peki sorunuza yanıt vermiş olan üyelerin de izni olacakmıdır bu konuda?
pm atamadığım için soramadım maalesef.
Konuya ilk yanıt veren hukukçu benim.
Konu: https://www.hukuki.net/showthread.php...lacaklarim-var
Bilgi, emek ve zamanımı harcadım çünkü başına benzer olaylar gelenler ileride okusun diye. Şimdi soruyu kaldırırsanız, cevabın da bir anlamı kalmaz. Öte yandan hukuki.net site kurallarında konu silinmesi yok diye biliyorum. Eğer bu konuyu silerseniz bu siteye bir nokta dahi koymam bundan sonra. Biz burada halk bilinçlensin diye uğraşıyoruz. Onlar özel danışmanlık istiyor. Gizli bir konunuz varsa bir avukata gideceksiniz onunla paylaşacaksınız. İnternette değil. Bu nedenle benim iznim gerekiyorsa ben veremiyorum. Kusura bakmayın.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Konuya ilk yanıt veren hukukçu benim.
Konu:
https://www.hukuki.net/showthread.php...lacaklarim-var
Bilgi, emek ve zamanımı harcadım çünkü başına benzer olaylar gelenler ileride okusun diye. Şimdi soruyu kaldırırsanız, cevabın da bir anlamı kalmaz. Öte yandan hukuki.net site kurallarında konu silinmesi yok diye biliyorum. Eğer bu konuyu silerseniz bu siteye bir nokta dahi koymam bundan sonra. Biz burada halk bilinçlensin diye uğraşıyoruz. Onlar özel danışmanlık istiyor. Gizli bir konunuz varsa bir avukata gideceksiniz onunla paylaşacaksınız. İnternette değil. Bu nedenle benim iznim gerekiyorsa ben veremiyorum. Kusura bakmayın.
Bazı istisnai durumlar yaratilmali arkadaşıma bir kaç konu ile iligili bilgi alabilmesi için üyeliğimi kullanmasına izin vermiştim ama gereksiz konulara değinmiş bu iletileri girmek istemezdim ama sıkıntı yok Allahtan başka hesap vereceğimiz kimse yok..
Merhaba Erdoğan bey makale ödevi ile ilgili bir konu açmıştım. Sizin yardımcı olabilme imkanınız varmı ?