Ne kadar da güzeldi çocukluk yıllarımız 90'lar
Çocukken nasılda inanırdık herşeye bizleri leyleklerin getirdiğine, şirinleri görebiliceğimize,masallara.. Ne kadar masum ve güzel duygulardı dertsiz tasasız kaygısız insanlar keşke hep öyle kalsaydı sonradan ne kadarda çirkinleşiyorlar merhamet duyguları kaybediliyor.. sadece çocukların gözlerine baktığımda onlara katıldığımda herşey güllük gülistan oluyor onlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum dünyanın tüm güzellikleri onlarda insanlar büyüyüncede bu şekilde kalabilse keşke...
Cevap: Ne kadar da güzeldi çocukluk yıllarımız 90'lar
Hangi yılda olursanız olun çocukluk güzeldir. Siz hiç leylek gördünüz mü? ben gördüm çocuktum evimizin arkası ormanlıktı gezinirken bir leylek gördüm yakalayıp eve götürmek anneme pişirtip yemeyi düşündüm ve sinsice sessizce arkasından yaklaşmaya başladım çok az kalmıştı başını çevirip beni gördü ve üzerime doğru gelmeye başladı yarım metre gagayı görünce can havliyle eve kadar kaçtım ne kadar peşimden geldi bilmiyorum her kuşun eti yenmezmiş annem dedi leyleği yakalasaymışım da yiyemeyecekmişim meğer :)
Çocukluk aklı işte:) oda ayrı bir mesela sayın engin oğuz..
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Hangi yılda olursanız olun çocukluk güzeldir. Siz hiç leylek gördünüz mü? ben gördüm çocuktum evimizin arkası ormanlıktı geizinirken bir leylek gördüm yakalayıp eve götürmek anneme pişirtip yemeyi düşündüm ve sinsice sessizce arkasından yaklaşmaya başladım çok az kalmıştı başını çevirip beni gördü ve üzerime doğru gelmeye başladı yarım metre gagayı görünce can havliyle eve kadar kaçtım ne kadar peşimden geldi bilmiyorum her kuşun eti yenmezmiş annem dedi leyleği yakalasaymışım da yiyemeyecekmişim meğer :)
Engin bey çocukluk yıllarında yaşadığını olaya çok güldüm. Aklınızla çok yaşayın e mi.
Herkes leyleği havada görmeye çalışırken, siz tavada görmeye çalışmışsınız :)
Aynen üstat; leylek getirmedi ama az daha götürecekti :)
o yıllarda yaşamak ne kadar hoşmuş