Adalet sisteminde doğrular bulunamıyor
arkadaşlar şikayet savcılık dava gibi son zamanlarda başıma o kadar şey geldi ki ve doğrularda bulunamıyor tanıdıık ve torpille kapatılıyor herşey yazık çok yazık..hukukçu arkadaşlara bol bol sabır sağlık ve sukunet diliyorum benim başıma geldi delirecektim nerdeyse ki sizler hayatınız boyunca uğraşıyorsunuz mucize bir sabır ve sinir sistemi sizlerdeki vallahi kutluyorum...
Cevap: DoĞrular bulunamiyor
Tüm bireyler ve hukukçular aynı sistemin aktörleridir. Bu itibarla adalet sistemini eleştiriyorsak önce kendimizden başlayacağız. Evet biz hukukçular da son senelerdeki adalet sisteminden şikayetçiyiz. Bu nedenle meslek örgütümüz barolar sürekli eleştiri ve itirazlarda bulunuyorlar. Hiçbir kanun aşamasında barolara görüş bile sormuyorlar. Nitekim Silivri'de mahkemeye görevlerini hatırlatan İstanbul barosu ve yönetim kuruluna bile dava açıldı. Haklısınız, hukukçunun dahi korunmadığı sistemde vatandaş nasıl korunsun...
Cevap: DoĞrular bulunamiyor
malesef ki benim hiçbirşeye güvenim kalmadı yapıcak bişey yok yaşanan şeyler bunlar ve birtürlü düzelemeyen çok üzgünüm..