3 yaşında çocuğun velayeti kime verilir?
Merhabalar; Ben Yaşanan Durum Size Hikaye olarak anlatacam Benim Kız Kardeşim "R", "B"ile 2007 yılnda evlendi.6 aylık hamile iken eşi B eve gelen komşsunun 19 yaşındaki kızının cebine gül koydu mektup yazdı.Ablam R sineye çekti. Değişik zamanlarda internet üzerinden değişik insanlarla ilkişki kurmaya çalıştı kurdu.Bu süre zarfında ablama sözlü aşağılaycı psikolojisini bozacak sözler sarfetmeye devam etti ve bu durumu kaldıramıyacak hale geldi.yıl 2013 ablam "R" en son eşi "B" nin internet üzerinden bir bayanla görüştüğünü öğrendi eşide inkar etmedi. Ablam baba evine geldi durumu anlattı.25 gündür bizimle kalıyor. Bu süre zarfında gerek ailem gerek ablam sözlü taciz ve aşağılayıcı sözlerle sürekli taciz ediliyoruz.ablam boşanmak istediğini söyledi.Şimdide Çocuğu Size yar etmem size hayatı dar ederim.çocuğu sizden alırım, siz göreceksiniz gibi sözlerine devam ediyor.Bugün karakola gidip suç duyurusunda bulunduk hakaret ve tehditten tutanak tuttular.
sormak istediğim; 3 yaşında bir çocuk var şu anda bizimle kalıyor. Ablam boşanma davası açacak çocuğun veleyati normal şartlarda kime verilir?
Yardımlarınızı Bekliyorum.
Şimdiden Emeği Geçen Herkese Teşekkürler...
Cevap: 3 yaşında çocuğun velayeti kime verilir?
3 yaşındaki çocuğun velayeti, annesinin fuhşiyata meyletmemiş olması, kötü bir yaşam sürmemesi koşuluyla annesine verilir.