Bana Ait Olmayan Esrarla Yakalandım
Merhabalar;
Bu olay yüzünden o kadar dalgınım ki ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Olay bugün 13:30 civarlarında gerçekleşti. Şöyle oluyor:
Arkadaşımın mesaj atması üzerine semtimizde ki çocuk parkına gittim. 2 kişilerdi. Arkadaşımın yanındaki çocuğu tanımıyorum. O sırada yanımıza başka bir arkadaşımız geldi. Kafası güzeldi. İçtiği her halinden belli oluyordu, konuşamıyordu. Daha sonra polisler geldi. Çocuğu o halde gördüklerinde arama yaptılar. Ve bankın arkasında 0.2 gr. madde buldular. 3 saat karakolda tuttular bizi. İfademizde bizim kullanmadığımız yazılıydı. İfademizi verdikten sonra mahkemeye çıkacağımızı söylediler. Ben sivilce tedavim için belki bileniniz vardır Roaccutane adlı ilacı kullanıyorum bu ilaç direkt karaciğere etki ediyor ve her ay kan testi veriyorum. En son testimi de 3 gün önce verdim. Aynı zamanda da küçüklüğümden beri kronik astım hastasıyım. Sigara dahi içmiyorum, parfüm sıkmıyorum. Yakalandığım yerde memurlara teste götürün dedim hiçbir şey demediler. Aynı şeyi ifademi verirken de söyledim yine bir şey demediler. Şimdi ne olacak? Sicilim temiz. Eğer bu olay sicilime işlenirse mahvolurum. Ne yapabilirim.
Herkese teşekkürler. Saygılar.
Cevap: Bana Ait Olmayan Esrarla Yakalandım
Sıkıntıdan uyuyamıyorum, lütfen yardımcı olun.
Teşekkürler.