-
Gizli numara.
Merhaba, umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Telefonumu bir özel numara aradı ve açtığımda arkadan küfürlü bir ses kaydı bana dinletiliyordu, arkadan şahıslar gülüyordu. Hiç cevap vermedim küfür kaydı bitince çağrı sonlandı. Bana ve aileme küfür edilmiş ayı zamanda bunu yapan kişiler hem gülerek alay etmiş hemde kendilerini gizlemiştir. Nereye şikayet etmem konusunda yardım ederseniz sevindim. Bu tür kişiler cezasını bulmazsa yarın bir gün size ve sevdiklerinize de zarar verebilir. Saygılar...
-
Cevap: Gizli numara.
Savcılığa şikayet edebilirsiniz. Ama bu tek bir sefer olduysa, karşı taraf "yanlış numara çevirmişim, yanlış olduğunu anlayınca özür diledim ve kapattım bir daha da aramadım" derse küfürleri sizin ispatlamanız gerekir ki bu mümkün gibi görünmüyor.
Bekli aynı kişi(ler) sizden başkalarını da aramış ve onlara küfür etmiş olabilir. Bu durumda sizi arayan numaranın o sıralarda aradığı diğer kişilerin şahitliği ile bir sonuç alınabilir.
-
Cevap: Gizli numara.
Şunu anlamıyorum, gizli numara yıllardır engellendi. Kapatın telefonunuzu gizli numaraya ...
*253# tuşlayın telefon gizli aramaya kapanır. Sizi kimse arayamaz.