Herkese merhaba beyler, forumda yeniyim şu sıkıntıdan dolayı yardımınıza ihtiyacım var lütfen aydınlatın beni.
superonline+digitürk kampanyasına katıldım geldiler superonline ile birlikte kurdular digitürk'ün müşteri hizmetlerini hizmetlerini aradım
adam kıvırdı mıvırdı ağzından yanlışlıkla "ilk 1 haftaki fest hakkımı" hatırlattı, daha sonra cumartesi günü, "cumartesi günü arayın yardımcı olalım" dediler (1 hafta geçecek ya, uyanık) direk üzerine gittim iptalini istiyorum dedim
onaylıyor musunuz?
1 dakika bekleteceğim
iptal sebebiniz nedir?
-bu benim kararım değil mi?
deyince tamam dedi kestim dedi 1 günlük fatura gelir size dedi, kurulum parasını geri almazsınız dedi.O an yayın kesildi.
onlardan elemanlar gelip parçaları alacakmış -herşeyi kutusuna koydum kenara bıraktım
biraz önceki mesajlara baktımda iptal ettirdiğini sanıp 2-3 ay uğraşmışlar falan... bende şuan bunun tedirginliğindeyim elim ayağım titriyor sinirden, başıma ağrılar girdi yahu.ne rezil bir firmadir ya lanet olsun
bir şey olur mu sizce?
ya yarın gelip 2-3 saatlik kullanım diye 50-60 bilemedin 100-200 fatura çıkarırlar diye korkuyorum abi, ceptede para yok ki suratlarına fırlatayım.
ne diyorsunuz?
beyler kısaca;
bu adamlar
ekipmanları arkadaşlar gelip alıcaklar dediler ama para falan demedi, sadece kullandığın kadar (3-5 saat) para ödersin dedi 6-7 lirayı geçmez dedi
bu adamlar gelip ekipmanları alır mı, alırken ücret talep eder mi falan?
çok kötü gerildim ya lütfen yardımcı olun hukuksal olarak neler yapabilirim aksi durumda?
sözleşmenin bi bölümünde bu yazıyor, ne gibi dezavantaj sağlar? cümleler çok karışık geliyor hele ki şu gergin halimle hiç bir şey anlayamıyorum lütfen yardımcı olun.Alıntı:
Ücretli dijital tv içerik hizmetleri konut içi kullanma sözleşmesi
madde 5:
abone, sözleşmeyi feshetmek istediği takdirde talebini yazılı olarak DPT ya da abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili temsilcisine, müşteri hizmetleri tarafından kayıt altına alınan sesli kayıt sistemi ya da varsa DPT'nin i.sitesi üzerinden daha önce belirlenmiş şifre ve benzeri güvenli yöntemler aracılığıyla bildirir.aboneye sunulan hizmet bildirimin yapıldı ancan itibaren 24 saat içinde durdurulur.hizmetin bu süre içinde durdurulmaması sebebiyle abone sorumlu tutulamaz.abone hizmet sunumunun durdurulması takiben 10 gün içinde DPT'nin iletişim adresine veya DPT adına abonelik sözleşmesi işlemlerini yürütmeye yetkili herhangi bir temsilcisine yazılı bildirimde bulunur.süresinde bildirimde bulunmayan abonelerin sözleşmeleri dpt tarafından feshedilmeyerek hizmet sunumuna devam edilebilir.bu husus müşteri hizmetleri ya da internet aracılığıyla fesih bildiriminde bulunan abonelere bildirilir.dpt abonenin aboneliğine son verme yönündeki yazılı talebinin kendisine ulaşmasından en geç 48 saat içinde fesih işlemini gerçekleştirir ve talebi takip eden yedi gün içinde abonelik sözleşmesinin feshedildiği abonenin talebine bağlı olmaksızın aboneye yazılı olarak bildirir.aboneden daha önce alınan depozito, avans gibi ücretler veya varsa abone alacaklarından mahsuplaşmayı müteakip kalan bakiye 15 gün içinde aboneye iade edilir.
gelişme:aradım tekrar ekip gelip alacakmış malzemeleri, hiç bir para-fatura ödemeyeceğiz, dediğine göre umarım öyle olur.nasıl sonuçlanacağını yazarım.