Mal varlığıma birileri izinsiz bir şekilde ulaştı ve benim haberim ve iznim dışında yapılan bu durumdan nasıl ve nereye şikayetçi olabilirim?
cezası nedir? dilekçe örneği vs var mı? lütfen yardımcı olun çok teşekkür ederim
Printable View
Mal varlığıma birileri izinsiz bir şekilde ulaştı ve benim haberim ve iznim dışında yapılan bu durumdan nasıl ve nereye şikayetçi olabilirim?
cezası nedir? dilekçe örneği vs var mı? lütfen yardımcı olun çok teşekkür ederim
Malınmı var derdin var........
Kim nasıl ulaşmış?
hiç sorma kardeşim ya arsalarla alakalı bir durum. kimin baktığını tahmin ediyorum ama emin değilim. kendisi vergi dairesinde şef o bakmış olabilir ama nasıl şikayetçi olacağımı bilmiyorum
Vergi dairesi ile ilgili bir borç durumunuz var mı?
Tapu kayıtları alenidir herkes inceleyebilir. Ancak kişi üstünden inceleme yapılmaz, parseline göre incelenebilir.
Siz savcılığa şikayet edin. Dilekçe örneği yok. Buraya yazdığın gibi yazacaksın daha somut bir şekilde o kadar.
Ben ise bu incelemeden sizin nasıl haberdar olduğunuzu anlayamadım. Birisi benim tapu kayıtlarımı incelerse benim bundan nasıl haberim olabilir öğrenmek isterim.
sorgulama kesinlikle tapudan değil ada parselden de bakmamışlar. sorgulama vergi dairesinden yapılmış şimdi sorum şu cumhuriyet savcısına elden dilekçemi verecem bu işler nasıl oluyo detaylandırırmısınız.
çok teşekkür ederim
- - - Updated - - -
özel bir meseleden dolayı arkadaşımın malvarlıklarını üzerime aldım. ama sadece ikimizin arasında başka kimse bilmiyor.
şimdi benim eski ortagım (eşi vergi dairesinde şef) bana bu yerleri kastederek sen benden mal kaçırdın vs dedi.
Bir dilekçe yazacaksınız. Şu kişi görevini kötüye kullanarak vergi dairesi sistemi üzerinden benim malvarlığımı sorguladı. Özel hayatımı ihlal etti. Kişisel bilgilerime hukuka aykırı bir şekilde ulaştı. Şikayetçiyim.
gibi.
Herhangi bir borcum bulunmamakta devlete vs
- - - Updated - - -
o kişinin ismini vermeden şikayetçi olabilirmiyim sonucta sorgulayan onun olup olmadıgından emin değilim ama sorgulayan birisi var yani isim belirtmeden şikayette bulunabilirmiyiz?