Yöneticinin Tam Yetkiliyim diyerek istediğini yapması;
Ocak 2013 Tarihinde Evime Taşındım;
Sitede hem kendi yönetimi hemde dışardan bir firma ile çalışan yönetimi mevcut;
kendi başlarına aldıkları bazı kararlar var;
örneğin Elektrik Saatlerinin Bulunduğu alanların Demir kapılar ile kilitlenmesi ve anahtarlarının x kişide olması ihtiyaç anında x kişinin peşinden koşmamız gerektiği gibi,
kendilerine buraları kilitlemeniz doğru değil, eğer sitenin aldığı ortak bir karar var ise paylaşmaları gerektiğini yok ise açmalarını istediğimde ise
ben tam yetkiliyim hiç kimse bir şey diyemez ben yaparım ben ederim tavrına sahip bir Başkan'
Pazrtesi günü Savcılığa giderek şikayette bulunacağım; bunun haricinde bir kaç konu daha mevcut;
fakat bir yandan da bu kadar rahat konuşmasını ve dayanağını merak ediyorum; çünkü hiç bir yerde böyle bir tam yetkiye sahip herşeyi ben yapabilir konusu göremedim;
bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim;
Cevap: Yöneticinin Tam Yetkiliyim diyerek istediğini yapması;
Elektrik şirketine şikayet edin. Bu tür yerlerin kullanımı belli kurallara bağlıdır. Panonun renginin bile ne olacağı bellidir.
Cevap: Yöneticinin Tam Yetkiliyim diyerek istediğini yapması;
bende yöneticiyim alınan kararlar; apartman yöneticisi, yardımcısı ve denetçiyle birlikte imza altına alınır ve karar defterine yazılır defter noter onaylıdır. alınan kararlar ilan panosuna fotokopi çekilip yapıştırılması gereklidir.