benim yargıtayda bir dosyam temyiz deydi daha önce baktığımda arşivde diyordu bügün baktığımda ön incelemede diyor ön inceleme nedir ve dosyaya bakılıyormu;?
Printable View
benim yargıtayda bir dosyam temyiz deydi daha önce baktığımda arşivde diyordu bügün baktığımda ön incelemede diyor ön inceleme nedir ve dosyaya bakılıyormu;?
Dosya tetkik hakimine gitmiş, dosyan incelenmeye başlamış, daha sonra dairedeki hakimler tetkik hakimin raporunu da nazara alarak dosyayı ele alacaklardır.
sayın avukatım..
DANIŞTYADAKİ DOSYLARDA MI aynı işleme tabi..
danıştayda bir dosyam var 4 aya yaklaştı.. hangi dairede
dosya nosu nedir bilgim yok
konu idari dava dosyası..
ifadem alınmaksızın
98 b gereği ve 48 b "kurumların özel yönetmelikleri gereği" diyanet yönetmeli 5 b gereği " ortak niteliği kaybettiğim gerekçesiyle diyanetteki görevime son verildi.. imzamı taşıyan yazılı veya sözlü bir ifadem yada savunmam yok..
idari işlem için savunma alınmadan göreve son verme hukukimi sizce..
sadece şikayetçi beyanına dayanarak..
delil olmadan.. kanıt olmadan..
suç
cinsel taciz ve cinsel saldırı..
aynı konuda savcılıkğın takipsizlik kararı var..
" şikayetçinin anlatımlarında çelişkiler bulunduğu ve olayların üzerinden 3- 5 yıl geçtiği ve şikayetçinin şikayetçi olmadı gerekçesiyle takipsizlik kararı var..
aynı şikayetçi diyanet müfettişine verdi ifadesinde ise şikayetçiyim diyor..
şikayetçi cami odunluğu diye bir yerden basediyor.. öyle bir yer yok..
müfettiş neden bu caminin odunluğu nasıl bir yer deyip keşif yapmamıştır..bu yalan ve yanlış beyanlarca insanın görevine nasıl son verilir..
idare mahkemesi ifade alınmaksızın verilen göreve son yazısını usule uygundur diye bilir mi?
İDARİ İŞLEM İLE DİSİPLİN İŞLEMİ NİN KURALLARI BİR BİRİNDEN ÇOK MU FARKLI..