Bankalara olan kredi borçlarımdan dolayı Türkiye'ye giriş çıkış problemi ve Yasal Yükümlülükler nelerdir?
merhaba bankalara 70 bin TL civarı kredi borcum var fakat yurt dışında diş hekimliği okuyorum bununla ilgili TR' ye giriş cıkışlarımda bir problem olurmu veya Kredi +Kredi kartı borclarımın genel yasal hükümlülükleri nelerdir? Bana ne gibi zararları olabilir bununla ilgili nasıl önlemler alabilirm.
İLİGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
SİTENİZ İLE YENİ TANIŞTIM DOĞU AKDENİZ ÜNİV. HUKUK / KIBRIS ÖGRENCİLERİNİN TAVSİYESİ ÜZERİNE SİTENİZ İLE TANIŞTIM GERCEKTEN MÜKEMMELSİNİZ.
Cevap: Bankalara olan kredi borçlarımdan dolayı Türkiye'ye giriş çıkış problemi ve Yasal Yükümlülükler nelerdir?
forumda bana yardımcı olacak kimse yokmu bu konu hakında buraya acıklama dahil yaptım ve acıklamamı sildiniz lütfen bu husus hakkında yardımcı olurmusnuz bu yorumumun silinmesni istiyorum
Bankalara olan kredi borçlarımdan dolayı Türkiye'ye giriş çıkış problemi ve Yasal Yükümlülükler nelerdir?
merhaba bankalara 70 bin TL civarı kredi borcum var fakat yurt dışında diş hekimliği okuyorum bununla ilgili TR' ye giriş cıkışlarımda bir problem olurmu veya Kredi +Kredi kartı borclarımın genel yasal hükümlülükleri nelerdir? Bana ne gibi zararları olabilir bununla ilgili nasıl önlemler alabilirm.
İLİGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
https://www.hukuki.net/showthread.php...ukler-nelerdir
bu konu hakkında yardımcı olurmusnuz lütfen
- - - Updated - - -
herhangi bir site yöneticisi mesaj atabilrse 29 kere yazmanız gerekiyor dio bve ben kimseye özel mesaj atamıyorum
- - - Updated - - -
acmıs oldugum bu konunun kaldırılması icin bildirim yapıyorum ama siz neden yorumlarımı siliyorsunuz yardımcı oolmuyor tam tersine yorumlarımı siliyorsunuz
- - - Updated - - -
bana bu konununun kapatılması icin gerekli seyleri sölerseniz ona göre bir yol izleyelim
Cevap: Bankalara olan kredi borçlarımdan dolayı Türkiye'ye giriş çıkış problemi ve Yasal Yükümlülükler nelerdir?
Giriş çıkışlarda bir sorun olmayacaktır, 70 BİN TL için sanmam ki yurtdışına çıkış yasağı koyulsun.
Ancak, borçları ödemezseniz, faizleriyle beraber baya bi yüklü olacaktır ve hayatınız bunları ödemekle geçecektir.
Memur olursanız ya da işçi olursanız da size sıkıntı oluşturacaktır.