Adli tip gozlem ihtisas dairesinde yatarak gozlem altinda kalan varmi?
Printable View
Adli tip gozlem ihtisas dairesinde yatarak gozlem altinda kalan varmi?
beni yatırmaya çalışıyorlar ama tabi ki gerekli yollara başvuruyorum. bu sitenin yöneticisi büyük ihtimalle hukukla alakası olmayan biri açtığım konuyu kilitlemiş. o kadar kanıt omasına rağmen yok saymış ve herkes seninle mi uğraşacak tarzı saçma bir yanıt yazmış. bana yapılanlar ve bunların bu ülkede internet üzerinde gizli hesaplardan örgütlenerek yürütüldüğü ortadadır. gözlem altına alma kararı ile ne kadar suçlu sapık çocuğu, dolandırıcısı hakkımda karalama yürüten trolü varsa aklamaya çalıştıkları için bu sitede bunlara yardım ediyor aklınca. amacı yardım etmek değil suçu üzerine yıkılmasını mantıklı bulmak + yardım etmek isteyen olursa onu da engellemek için konuyu kilitlemek. sizin amacınız bu sitede suçlu aklamak mı? mağdurlara yardımcı olmak mı? ısrarla yazdıklarımı anlamak istememiş bir de psikolojiye vuruyor üstünü örtmek için! lütfen hukuk bilmeyen bu tarz davaları görmemiş, organize suçlar nasıl işlenir ,kurbanın etrafında nasıl adam satın alıp kurtulurlar, hackerlar ombi bilgisayarlarla ne pislikler çevirip üzerinize atabilirler bilmeyen tipleri bu sitede hukukçu gibi göstermeyin!