-
Taciz
Benim Başima Kendi Sitemde Ve Apartmanimda Bir Yabanci Tarafindan Tacize Uğradim çok şükürki Kendi çabalarimla Hiçbirşey Yapmasina Firsat Vermeden Kurtuldum Ama Kolumda Ve Bacağimda Morluklar Oldu Hem Darp Izleri Hemde Psikolojik Izler Oldu.resmen Paranoyak Oldum Allah Kimseye Hafifte Olsa Böyle Bir Olay Yaşatmasin Kizdiğim Nokta Elini Kolunu Sallaya Sallaya Sitemden çikmasi
Ben Bu Olayimda Kesinlikle Güvenlik Ve Site Yönetimi Suçluyorum.....
Bu Konuda Ne Yapabilirim Birilerinin Cezalandirilmasi Gerekiyor O Suçlu Hala Sokakta Ben şansliydim Ama şansli Olmayan Savunmasiz Kişiler Ne Yapacak Daha Kötüsü Başkasinin Başina Gelmeden önlem Alinmali....
Bana Bu Konuda Yardimci Olursaniz çok Minnettar Olurum Konu Gerçekten Beni Rahatsiz Ediyor Birşey Yapmadan Durmak çok Sinir Bozucu Sitede Güvenlik Görevlisi Var Ama Ben Bu Duruma Mağruz Kaliyorum Ne Yapmaliyim Ilginiz Için şimdiden çok Teşşekkür Ederim....
-
savcılığa gidip şikayetçi olabilisiniz ancak şüphelinin bulunması oldukça zor olur gidiğ eşkalini verip bulunasını bekleyebilirsiniz.Ayrıca güvenlik şirketinin kusuru oranında onlara karşı maddi manevi tazminat talebinde bulunabilirsiniz.
bir avukata başvurup onun hukuki yardımından faydalanmanızı öneririm.
-
ayrıca başınıza gelen durum çok üzücü ve toplumumuzun kanayan ve yarası ne yazıkki böyle durumlarda bayanlar şikayetçi olup tacizcinin yakalnamasına yardımcı olmuyorlar.geçmiş olsun.
-
Polise şikayet etsen ilgilenmezler; savcılığa gitsen taciz edenin adını soyadını sormaktan başka işlem yapmazlar.Maalesef kaderinizle baş başa kalırsınız.Lütfen içinde yaşadığınız coğrafyanın insanlarına sağladığı imkanları düşünün(!).Dilerim kimsenin başına, bu yaşadıklarınız gelmez ama maalesef geliyor.Bazı ülkelerin adalet sistemindeki aksaklıklar bu tür suçlara zemin hazırlıyor.