aynı anda 2 konuda dava açmak istiyorum olurmu? sicilim temiz hakaret davasını kaybedersem sciilime işlermi kpss ile öğretmen olarak atamalarda sorun olurmu bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Printable View
aynı anda 2 konuda dava açmak istiyorum olurmu? sicilim temiz hakaret davasını kaybedersem sciilime işlermi kpss ile öğretmen olarak atamalarda sorun olurmu bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Mevzunuzu anlamak için bütün iletilerinizi okumak zorunda kaldım sanırım biri iş yerinde saçınızı çekmiş bir diğeri doktor size hamilelik testi yapmış yüksek müsadelerinizi almadan iki konuda dava açmaktan kastınız bu nasipsizlere hadlerini bildirmek için savcılığa şikayet etmekse edebilirsiniz ama davayı savcı açar siz değil ayrıca hukuk mahkemelerinde tazminat davası açabilirsiniz hukuk mahkemelerinde davayı davacı açar bütün bu davalarda haksız çıkıp kaybetseniz de sicilinize bir şey işlenmez memuriyetinize bir zararı olmaz. Editör olarak aynı sorun için ayrı ayrı konu açmanın forum kurallarına aykırı olduğunu üzülerek ifade etmek isterim tabi affınıza sığınarak müsadeniz varsa şayet yoksa unutun gitsin hiç demedim kabul edin.
peki engin bey uyarınızı dikkate alıcam teşekkür ediyorum