Vodafone yanlış cihaz vermesi hakkında
telefonuma gelen bir mesajda 6 gb 10 kişiye kadar paylasılabılır wifi cihaz hediye diye bır mesaj geldi ve bir vodafone şubesine gittim. ilgili bay arkadasa mesaj ı gostererek ben bu wifi cihazı kampanyasını almak ıstıyorum dedım ve sonra sında da 1-2 defa aynı mesajı okuyarak bunu ıstedıgımı soyledım ve kayıt yaptılar bır cıhaz verdıler. Eve gıttıgımde kısa bir süre sonra cihazın bilgisayar USB modemi oldugunu anladım ve 2. günü vodafone şubesine tekrar gittim bu benım ıstedıgım cıhazın olmadıgını belirttim ve bana ımza attın degışemeyız dedıler bıraz sert cıktıgımda yumşadılar ve genel mudurluge yazı yazıp degiştirmeye çalışacaklarını soyledıler kameralar calısıor mu dedım evet dedı ses kayıtı alıyormu dedım evet dedi ve bana 3 gun sonra gelmemı ıstedıler gıttıgımde bunu hala benım ustume yıkmaya calıstılar ve ısten sıyrılmaya calıstılar bende kamera ve ses kayıdını hatırlattım daha da ılerısıne giderım yasal yollara başvururum dedim ve bana tekrar gun verdıler bu böyle devam etti ve 1 aya yaklaştı hala olumlu bır sonuc alamadım
2 defa musterı hızmetlerıne sıkayet ettım elimde o gunun kamera ve ses kayıdının saatleri ve tarıhlerı var ve 3 arkadasımda yanımdaydı 2 defa da gizli telefon kkayıtı yaptım
sormak ıstedıgım mahkemeye basvursam bu sorunun sonucu ne olur bana ne gıbı yararı olur yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap: vodafone yanlış cihaz vermesi hakkında yardım lütfen
Şubeyi dolandırıcılıktan savcılığa verin tanıkları şubedeki güvenlik kameralarını belirterek, ayrıca tüketici mahkemesine başvurun.