Sanal kart üzerinden ödeme yaptım fakat satıcı ürünü göndermedi ve satıcıya ulaşılamıyor
Merhaba, başlıktada belirttiğim üzere 16.12.2013 tarihinde sa...com. sitesinden telefon satan bir kişi ile irtaibata geçip telefonu almak istediğimi belirttim,oda sanal kart oluşturmamı ödemeyi yaptığım an kargolayacağını söyledi.işlemi yaptım..garanti bankası sanal kart olusturarark ödemeyi yaptım ödemede yapılan işlem yeri olarak www.neteller.com c gözüküyor..fakat ürün gelmedi satıcının verdiği telefonlarada ulaşılamıyor.büyük bir gaflet yaptım.dolandırıldım..bankaya durumu anlatır bir fax cektim sanal kartta acık previzyonda olan işlemin iptalini istedim...cumhuriyet savcılığınada şikayette bulundu.işlemin yapıldığı bir yer olan www.neteller.com c yede durumu bildirdim onlarda bana
Hello
If there is a transaction on your credit card that you did not authorize I would advise you to report this matter directly to your bank.
The bank will cancel your cards and issue new ones. The bank should also refund any money taken and investigate the fraud. They will contact our accounts team for the refund of funds.
bu mesajı attı..Şimdi durum bu iken benim bankadan ve işlemin yapıdığı yerden parayı geri alma konusunda bir umudum olabilir mi..?
Cevap: Sanal kart üzerinden ödeme yaptım fakat satıcı ürünü göndermedi ve satıcıya ulaşılamıyor