Özel hayatın gizliliği ihlal ve tehdit
Ben kabul eder diye ısrarlı bir şekilde evlilik teklifi ediyordum.Beni mahkemeye vermiş önce 8.sulh ceza mahkemesinde mahkemeye çıktım tebligat gelmişti özel hayatın gizlilğine yer ve tehdit yoktur diye yeni bir tebligat geldi özel hayatın gizliliği ihlal ve tehdit var dedi aile mahkemesine vermiş ki evli değiliz 200 metre yaklaşma cezası getirmişti istanbul adliyesi ağır cezayada vermiş şimdi mahkeme 2.sulh cezaya sevk edilmişim.Tehdit ve özel hayatın gizliliğininden ceza almasına diyor faceye koymuş normal resimlerdi zaten ben de hatıra olsun diye lamıştım bu cüzdanı sokağa koyup gitmek gibi bir şey oraya koymasaydı ben de almasaydım sdildim zaten kpss ye hazırlanmaktayım sabıkam olursa hayatım söner moralim bozuk hazırlanamıyorum zaten
Cevap: Özel hayatın gizliliği ihlal ve tehdit
Alıntı:
yaşakinelergöresin rumuzlu üyeden alıntı
Ben kabul eder diye ısrarlı bir şekilde evlilik teklifi ediyordum.Beni mahkemeye vermiş önce 8.sulh ceza mahkemesinde mahkemeye çıktım tebligat gelmişti özel hayatın gizlilğine yer ve tehdit yoktur diye yeni bir tebligat geldi özel hayatın gizliliği ihlal ve tehdit var dedi aile mahkemesine vermiş ki evli değiliz 200 metre yaklaşma cezası getirmişti istanbul adliyesi ağır cezayada vermiş şimdi mahkeme 2.sulh cezaya sevk edilmişim.Tehdit ve özel hayatın gizliliğininden ceza almasına diyor faceye koymuş normal resimlerdi zaten ben de hatıra olsun diye lamıştım bu cüzdanı sokağa koyup gitmek gibi bir şey oraya koymasaydı ben de almasaydım sdildim zaten kpss ye hazırlanmaktayım sabıkam olursa hayatım söner moralim bozuk hazırlanamıyorum zaten
Anlatamadın tabiki. Şu yazdığını oku bakalım ne anlıyorsun? Birşey mi soruyorsun, ne istiyorsun o dahi belli değil. Biraz daha anlaşılır bir şekilde yazsan, birşey mi soruyorsun belirtsen iyi olurdu. Ona göre yardımcı olunurdu. Yoksa şu an anlatabilmiş değilsin. KPSS'ye hazırlanıyorsan bence Türkçe'ye de çalış muhakkak.
Cevap: Özel hayatın gizliliği ihlal ve tehdit
kpss de türkçe sorularını full yaptım stresten sende insanların stresli halini anlasan iyi olur elim ayağım titriyor düzgün cümle kuramamış olabilirim canım sıkkın zaten ikinci bir problem yaşamak istemem kimseyle mahkemenin sonu benim sonum ne olur ne ceza alırım derdim o