31 gün sürecek dev futbol şöleni bugün 1900 da başlayacak muhtemelen evlilerde ufak tartışmalar yaşanacak ama şamatada sürecek Peki sizce dünya kupasını kim alacak ?
Testte olmayan favori takımınızı yazınız pls :))
Printable View
31 gün sürecek dev futbol şöleni bugün 1900 da başlayacak muhtemelen evlilerde ufak tartışmalar yaşanacak ama şamatada sürecek Peki sizce dünya kupasını kim alacak ?
Testte olmayan favori takımınızı yazınız pls :))
rüyamda gördüm Brezilya renkleriyle forma giymiş Alman takımı kupayı alıyordu. Şu durumda diyebilirim ki; bana göre finalistler Almanya ve Brezilya, ama kim şampiyon olur bilemem.
:D
Kim kazanır bilmiyorum. Zamanını TV karşısında maç seyrederek geçirenlerin ömürlerinden önemli bir zaman dilimini kaybedecekleri kesin.
Evet zaman kaybı olabilir, çare nedir?
Özetleri seyretmek :)
Sadece özet seyretmek çok tatsız bir öneri... Futbolla aram iyi olmamakla birlikte bir an kitapların sadece özetlerini okumamın önerildiğini düşündüm de tüğlerim diken diken oldu.
Tadını kaçırmadan, sadece kritik maçları seyretmek şeklinde bir öneri daha akılcıl sanırım.
Çevremde hem maçları hem de TVde yayınlanan tüm özet ve yorum programlarını kaçırmayanlar var. Benim itirazım bir aylığına hayatını askıya alanlara..
Bir de TV1 çekse tam olacak da... Bu yıl neden TRT maçları yayınlamıyor?
Her zamanki gibi brezilya
fulya 1212 isimli üye zaman kaybı olarak görmüş.Acaba kendileri hangi yüksek mevzularla haşir neşirmiş merak ettim
Son dönemde foruma yazdığım herşey polemik konusu olmaya başladı.
Ben şahsınız yönelik bir şey mi yazdım Sayın fatmaçicek?
Bu durumu protesto etmek için kendi üyeliğimi bir süreliğine askıya alıyorum.[V]
Sayın fatmaçiçek,
Forumları kişisel tartışma platformlarına çevirmeyiniz lütfen. fulya1212 rumuzlu üyemiz saygı çerçevesinde genel olarak düşüncelerini paylaşmıştır. Sizin de iletilerinizde daha duyarlı ve saygılı olmanızı, polemik yaratacak ibarelerden kaçınmanızı rica ediyoruz. Aksi takdirde üyeliğiniz askıya alınacaktır.
Hukuki Net yönetimi.